انجمن های تخصصی  فلش خور
افراد معروفی که شیطان پرست هستند - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: افراد معروفی که شیطان پرست هستند (/showthread.php?tid=72146)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - Shadow of Death - 05-12-2013

(05-12-2013، 17:09)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم من این پستتو قبول ندارم و میدونم اینارو از خودت دراوردی

دست خودته عزیز قبول بکنی یا قبول نکنی

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - | NEON DEMON | - 05-12-2013

(05-12-2013، 17:09)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش درسته مخصوصا لیدی گاگا.ولی درباره ی آدام لمبرت و مایکل جکسون هیچکس قبول نمیکنه

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 05-12-2013

بابا اصلا گیریم که رئیسه شیطان پرست ها باشن خب چیکار کنیمHuhDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

(05-12-2013، 17:13)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش درسته مخصوصا لیدی گاگا.ولی درباره ی آدام لمبرت و مایکل جکسون هیچکس قبول نمیکنه

باشه ادامو جکسونو برمیدارم حالا تمومش میکنیAngryAngryAngryAngry

(05-12-2013، 17:12)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه من مطمئن بودم ادام شیطان پرسته
بــــــــــــفرما اقا ارشام

هندویچ.مگه دلایلمو ندیدی واسه اینکه آدام لمبرت شیطان پرست نیست.برو تو اینترنت google imags اگه یه عکس شیطان پرستی از آدام لمبرت گیر آوردی من اسممو میزارم بزغاله.
آخه باهوش کسی که خودش گفته من شیطان پرست نیستم و توی جشن شکر گذاری از خدا توی کریسمس شرکت میکنه شیطون پرست میشه عقل کل؟استاد

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - barado - 05-12-2013

اندی درست نیست ضمنا پریا خانم اینجا گفتگوی آزاده شما نباید نظرتونو تحمیل کنید زیاد حساس نباشید

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - MAHTA .S - 05-12-2013

(05-12-2013، 17:18)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-12-2013، 17:12)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هه هه من مطمئن بودم ادام شیطان پرسته
بــــــــــــفرما اقا ارشام

هندویچ.مگه دلایلمو ندیدی واسه اینکه آدام لمبرت شیطان پرست نیست.برو تو اینترنت google imags اگه یه عکس شیطان پرستی از آدام لمبرت گیر آوردی من اسممو میزارم بزغاله.
آخه باهوش کسی که خودش گفته من شیطان پرست نیستم و توی جشن شکر گذاری از خدا توی کریسمس شرکت میکنه شیطون پرست میشه عقل کل؟استاد

از حالا عادت کن به اسم بزغـــــــــــــــالـــــهAngel
حالا برات گیر میارم

(05-12-2013، 17:19)behnamb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندی درست نیست ضمنا پریا خانم اینجا گفتگوی آزاده شما نباید نظرتونو تحمیل کنید زیاد حساس نباشید

من بار ها گفتم بازم میگم من سعی ندارم نظرمو به کسی تحمیل کنم
این دوستانن که قضیرو کش میدن

(05-12-2013، 17:19)behnamb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا نظرشو تحمیل نکرد من نظرمو تحمیل کردم که عکسارو برداشت.زیاد خودتو ناراحت نکن پریا خواسته اطلاعات بدهBig GrinBig GrinBig Grin

RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - barado - 05-12-2013

من ناراحت نیستم خوشحالم که پریا آدم منطقی هست