![]() |
افراد معروفی که شیطان پرست هستند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: افراد معروفی که شیطان پرست هستند (/showthread.php?tid=72146) |
RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - Shadow of Death - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:09)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دست خودته عزیز قبول بکنی یا قبول نکنی RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - | NEON DEMON | - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:09)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همش درسته مخصوصا لیدی گاگا.ولی درباره ی آدام لمبرت و مایکل جکسون هیچکس قبول نمیکنه RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 05-12-2013 بابا اصلا گیریم که رئیسه شیطان پرست ها باشن خب چیکار کنیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - Shadow of Death - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:13)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باشه ادامو جکسونو برمیدارم حالا تمومش میکنی ![]() ![]() ![]() ![]() RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - | NEON DEMON | - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:12)MAHTA .S نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هندویچ.مگه دلایلمو ندیدی واسه اینکه آدام لمبرت شیطان پرست نیست.برو تو اینترنت google imags اگه یه عکس شیطان پرستی از آدام لمبرت گیر آوردی من اسممو میزارم بزغاله. آخه باهوش کسی که خودش گفته من شیطان پرست نیستم و توی جشن شکر گذاری از خدا توی کریسمس شرکت میکنه شیطون پرست میشه عقل کل؟استاد RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - barado - 05-12-2013 اندی درست نیست ضمنا پریا خانم اینجا گفتگوی آزاده شما نباید نظرتونو تحمیل کنید زیاد حساس نباشید RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - MAHTA .S - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:18)bad boys نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از حالا عادت کن به اسم بزغـــــــــــــــالـــــه ![]() حالا برات گیر میارم RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - Shadow of Death - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:19)behnamb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من بار ها گفتم بازم میگم من سعی ندارم نظرمو به کسی تحمیل کنم این دوستانن که قضیرو کش میدن RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - | NEON DEMON | - 05-12-2013 (05-12-2013، 17:19)behnamb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پریا نظرشو تحمیل نکرد من نظرمو تحمیل کردم که عکسارو برداشت.زیاد خودتو ناراحت نکن پریا خواسته اطلاعات بده ![]() ![]() ![]() RE: افراد معروفی که شیطان پرست هستند - barado - 05-12-2013 من ناراحت نیستم خوشحالم که پریا آدم منطقی هست |