انجمن های تخصصی  فلش خور
!حجــــــــــــــــــــاب {بدون هیچ توضیحی}! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: !حجــــــــــــــــــــاب {بدون هیچ توضیحی}! (/showthread.php?tid=93402)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - لبیک یا خامنه ای - 28-04-2014

(25-04-2014، 6:40)behnamb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب زوری نیست ونشونه پاکی یه زن نیست خیلیها هستن که حجاب ندارن ولی اعتقاداتشون از با حجابا بهتره .نفر قبلی هم بهتره نظرش رو تحمیل نکنه هر کی اختیار خودشو داره
دوست عزیز من نظرمو تحمیل نکردم
چرا به وصیت شهیدان عما نکنیم 
چرا چراچرا

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - pars200 - 28-04-2014

ییییییییییییییییییی

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - ×~parand~× - 28-04-2014

شماها که جنبه ندارین چرا میاین موضوع رو میخونین و بعدشم الکی هی چرت میگین؟این چه وضعشه؟

نازنین خانوم به قول خودت (خوشکل)!! مثلا به ما چه ربطی داره تو حجاب داری یا نه؟!نداری نداری به درک منظورت چیه؟مثلا میخوای بگی من باکلاسم؟

اونایی هم که میگن حجاب مسخرست چرا این طوری میگی،حجاب چیزیه که تو رو از جهنم و گناه و مصونیت و چشم ناپاک بعضی پسرا دور میکنه
من خودم حجابی نیستم ولی دست کم به این چیزا اعتقاد دارم
این عکساهم چیزی نیست که این طوری سرش بحث میکنین و جنجال را میندازین یه سری عکسه که گذاشته شده واسه سرگرمــــــــی

عجبآ !!!!

سپاسHeart

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉ - 28-04-2014

ایولللل دمت گرم حجاب حق دخترای...ایرانی هست حقشونو تو گرما زجر بکشن اصن هر چیز زجر اوری برای این ملت خوبه
دحتره چادر میپوشه ک بره بغل دوس پسراش بخوابه بعد میگه حجاب

1000 تا با حجاب خودمم دیدم ک با 100 نفر میخوابن بقیشونو دگ......

حقتونو ب ما چ ما پسرا ک ازادیم

نظر تو پ.خ

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - حسنیه - 28-04-2014

الان برای بعضی دخترا این مهم که  به چشم پسری روکه بهش علاقه دارن بیانcryingcryingcryingcryingمتاسفانه

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - gomnam - 28-04-2014

قشنگ بودن یعنی بهتره بگم 20 بودن

حجاب واسه من جدا از همه ی ارزش های معنوی که داره یه ارزش جامعه ای هم داره اون هم اینه که به پسر های هرزه که الحمدالله خیلی هم زیاد شدن یه نه بگم این واسه م خیلی با ارزشه

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - لبیک یا خامنه ای - 28-04-2014

(28-04-2014، 15:16)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بودن یعنی بهتره بگم 20 بودن

حجاب واسه من جدا از همه ی ارزش های معنوی که داره یه ارزش جامعه ای هم داره اون هم اینه که به پسر های هرزه که الحمدالله خیلی هم زیاد شدن یه نه بگم این واسه م خیلی با ارزشه
دداش عاشق خودت ونظراتتم

RE: حجـــــــــــــاب (بدون هیچ توضیحی) - *GANDOM* - 30-04-2014

(28-03-2014، 22:18)آنی0095 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی بووووووووووود اوا جون
کیف کردم
دمت گرم

(28-03-2014، 21:19)BARDIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب نباید اجباری باشه مثل خیلی از کشور های دیگه باید زن ها آزاد باشن
جز ایران با یه دو تا کشور عربی جای دیگه ای حجاب اجباری نیس
واقعا برای کشورم متاسفم
منم برای تو متاسفم
حجاب و پوشیدگی از تجاوز ادمهای هوس باز لیاقت میخواد که تو نداری بدبخت
توروباید بزارن توی کازینوها ودیسکوها که تا جون داری برای نامحرما خود نمایی کنی
اینو یه ادم مذهبی وعشق کلکل بهت نگفته
یه دوست اینارو داره میگه...
شما اول برو سطح ادب و فرهنگتو ببر بالا بعد بیا نظر بده عزیزم

RE: !حجــــــــــــــــــــاب {بدون هیچ توضیحی}! - SÅℋAℕⅅ - 30-04-2014

حجاب

به زنان ما عفت

به مردان ما غیرت
و به جامعه ما عزت

میبخشد

RE: !حجــــــــــــــــــــاب {بدون هیچ توضیحی}! - لبیک یا خامنه ای - 30-04-2014

(30-04-2014، 14:50)کاملا صیحSÅℋAℕⅅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب

به زنان ما عفت

به مردان ما غیرت
و به جامعه ما عزت

میبخشد
کاملا صحیح