انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=113168)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغ توله جدید تو خانواده ^_^

رضـااا آیسسس *^_^*

اسمش چیه ؟! ..
اسمش پوکر فیس هست .. چون من دایه هستم من انتخاب می کنم :|
از اون جایی که من خاله هستم من میگم چی باشه :|

و از اونجایی هم که هم من هم آیس هم رضا به کلمه 10یوس علاقه داریم اسمش همین میشه :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Mᴏsᴇs - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی.....
تبریک میگم!
خاله شدی رفت....:|

T_T .. !

هنو که خاله نشده :|

فقد اسم انتخاب کردیم :|
خو هنو نه:|
9 ماه دیه:|:|:|
من دایه ش هستم اکی ؟؟ :|
آیس....
داداش پیدا کردی رفت:|-_-

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Mason - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:40)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:38)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـااا آیسسس *^_^*

اسمش چیه ؟! ..

و از اونجایی هم که هم من هم آیس هم رضا به کلمه 10یوس علاقه داریم اسمش همین میشه :|
من خاله شدم ولی من انتخاب نکردم پس تو هم نباید انتخاب کنی :|

تو + رضا + ایس + من = چون با 10یوث موافقیم میشه 40یوث اسم بچه  40 یوث مبارکه

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 29-05-2014

مرضیه دستش بشکنه سپاس نده .. صلواتـــــ |:..

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس....
داداش پیدا کردی رفت:|-_-

من داداش داشتم که :|

این رزی دایی قلابیشه -_-

(29-05-2014، 13:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| ! هیمممم

اگه بچه ام مرد ب دنیا اومد چی ؟ cry girl

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Mᴏsᴇs - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:44)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـااا آیسسس *^_^*

اسمش چیه ؟! ..

من خاله شدم ولی من انتخاب نکردم پس تو هم نباید انتخاب کنی :|

تو + رضا + ایس + من = چون با 10یوث موافقیم میشه 40یوث اسم بچه  40 یوث مبارکه
تموم شد رفت:|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 29-05-2014

40 یوث خاله بیا بغلم ^ـ^ :|

آخی خاله به فداش ^ـ^

[ از الان من تمرین میکنم :| ]

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Mason - 29-05-2014

دایی قلابی ؟؟

آیس برو ک دیه نمیخوام ببینمت :|Dodgy

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - MONA-GH - 29-05-2014

ي طرف موهامو راه راه تيغ زدم