انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 (/showthread.php?tid=117977)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ERF@N - 11-06-2014

(11-06-2014، 13:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانیا ج بدن ._.

ب کودوم قسمت تهران بالا شهر گفته می شود ؟ ._.

جوادیه،خزانه،نازی آباد

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Magical Girl - 11-06-2014

نه آیس ._.

من افسرده شدم ._.

خوبه ک خوبی ._.

بچت خوبه ؟ شوهرت خوبه ؟ کتکت نمیزنه ک؟خرجی بت میده ؟ .__.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dead Silence - 11-06-2014

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان صادقیع ؟ :|

دوره ._.

بگو کجایی خُ نمیخورنت کع |:

شهر آرا رو میشناسیع !؟ |:

سعادت آباد ؟ گیشـآ ؟

|:

یه جا بگو جیب و تیپ و فاصلم بهش بخوره:| من در اعماق غربم! خیلی دور:|

ب صادقیع نزدیکی ؟ ._.
نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|

(11-06-2014، 14:00)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مدیر میشم یا نه cry girl ؟

عرفان بوگو >.< !

:|

درود بر توع ..
ممکنه! ولی فکر نکنم! کم فعالیتی!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mason - 11-06-2014

اگه تو نبودی من دلمو میدادم به کی .. اگه تو نبودی بگو من میشدم عاشق کی ..

خوشبختی یعنی اینکه تو دس تو دست من میذاری .. دنیا رو بی تو نمیخوام بگو تو هم از دنیا بدون من بیزاری cof

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Magical Girl - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانیا ج بدن ._.

جوادیه،خزانه،نازی آباد

با جهت های جغرافیایی و شماره منطقه بگید لطفا ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:00)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانیا ج بدن ._.

جوادیه،خزانه،نازی آباد

.-. ؟

سارا ازچ نظر پرسیدی 0-0 ؟؟
از نظر جغرافیایی یا مایه داری 0-0 ؟؟!

عرفان ت از کودوم نظر ج دادی 0-0 ؟؟!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Ƒαкє ѕмιƖє - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آیس ._.

من افسرده شدم ._.

خوبه ک خوبی ._.

بچت خوبه ؟ شوهرت خوبه ؟ کتکت نمیزنه ک؟خرجی بت میده ؟ .__.

هییممم چی شُدی ؟ ._.

هیمم نه نه نه شوهرم منو میزنه اصن غیرت نداره سر من cry girl

ب شهرزاد هم اهمیت نمیده S: !

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - First Star - 11-06-2014

سلام سارا ._.

آیسان T_T

رضا و فاطی آدرس خونتونو بدید شاید اومدم درخونتون :| رضا آیسان رو هم میارم :|

پریا ان نشده ؟! :|

(11-06-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان صادقیع ؟ :|

دوره ._.

بگو کجایی خُ نمیخورنت کع |:

شهر آرا رو میشناسیع !؟ |:

سعادت آباد ؟ گیشـآ ؟

|:

یه جا بگو جیب و تیپ و فاصلم بهش بخوره:| من در اعماق غربم! خیلی دور:|

ب صادقیع نزدیکی ؟ ._.
نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|

من با رفیقام میام:| تو هم اگه میخوای بیای باید با رفیقات بیای:| حوصله گشت مشت ندارم. همین مونده آبروم پیش خونواده بره:|