انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 25-05-2017

نقل قول: داداچ میگم ارزش ..

منم میدونم تو کشاورزیم بخونی تو کارت بهترین باشی پولت از پارو بالا میره ..

ولی تجربی از همه لحاظ ارزشش بالاتره .. احترام و...

طرف میخواد مهندس برق بگیره ، پیشنهاد اولش برق باشه ۱۰۰% پیشنهاد دومش تجربیه :|

تجربی اگ دانشگاه دولتی تو لیسانسشم بگیری خیلییی کفایت میکنه :|

تو برو لیسانس کامپیوترو بگیر :|
طرف به یه چشم دگ نگات میکنه ..
ایران =بی فرهنگی 
میشه این مثال رو تو بچه ی دختر و پسر هم هنوز استفاده کردkaffe2

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:30)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا بنظرم اینکه فکر میکنید با رفتن تو یه رشته تو دبیرستان ک مورد علاقتون نبوده دیگه نمیتونید به علاقتون برسید باید بگم خودتون فوق العاده بی اراده هستید چون مغز شما ساخته نشده ک فقط یک راه مستقیم رو نشونش بدید تا به هدف برسه خیلی راحت میتونی علاقتون رو هم دنبال کنید !
یکم پشکار میخواد که ایران کلا بهش اعتقاد ندارهdit

نفست از جای گم بلند میشه ، در همین حد میگم :|

نه میشه فقط اگه واقعاا بدونیم که هدف بدرد بخوررر حتماا میریم100%

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - parmida.a - 25-05-2017

ارزش که به پول نیس ._.
ارزش وقتیه که یکار مهم کرده باشی
یچیزی بذاری از خودت !
طرز فکر بقیه عوض شه خیلی بهتره تا سعی کنیم براشون ارزشمند باشیم بخاطر ی رشته ب اسم باکلاس !( منظورم اینه رشته خفن زیاده )

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:27)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:23)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:19)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه ,میخوام باستان شناسی بخونم یا جهانگردی !

جهانگردي ملزم اينه كه داراي سرمايه زيادي باشي..!!

منم ميخواستم بخونم...

باستان شناسي بهتره..!!

کاش من بفهمم که کی این فکر رو گسترش داد !
دوتاش خوبه به نظر من
مشاوره تحصيلي..!!

من خيلي علاقه مند بودم ... علاقمو گرفتن  : )

مشاوره های تحصیلی معمولا الکی حرف زیاد میزنن !
هرچی میشه میگن کار نیست کار نیست , مثلا ایشون رفته این رشته کار نداره الان ! خب شاید خودش دنبال کار نبوده :|
شما جهانگردی بخون برو بخش هتلداری ! برو داخل سازمان های توریستی , تورلیدر شو !
مخصوصا الان که جهانگردی ایران داره خوب میشه کلا !
صرفا به معنای این نیست که بری فقط بگردی!
باستان شناسی همینطور!

دقيقا ...!!
من دقيقا همين حرفا رو به مشاورم زدم..گفتم نهايتش اينه كه رسپشن هتل ميشم يا تورليدر كشور هاي ديگ..
ميدوني بم چي گفت؟؟
گفت اگ هتل داري بخوني تهش ميشي يه منشي كه يا بايد با ايراني ها سر و كله بزني براي تخفيف..يا اگ بري اونوز مجبوري سه تا زبان ياد بگيري و جدا از زبان زير منت يه مشت خارجي بشي..
گفت اگ تورليدر هم بشي مچبوري واسه اونا به قيمت فلان كار كني و فلان قانون ها رو رعايت كني و ...

كلا با چند تا جمله روياهامو تخريب كرد.. : )

ديگ بيخيال جهانگردي شدم..سر همينا..

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - امیر‌حسین - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:32)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:30)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:26)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تو ایران فقط تجربی ارزش داره -______-
َششششششت -____-

هرکس توی کار و رشته ی خودش بهترین باشه درآمدشو بدست میاره. طرز تفکرت شدیداً اشتباه و ابتداییه.

داداچ میگم ارزش ..

دقیقا طرز فکر اشتباهیه که مردم ایران دارن
که هرکی درسش خوب نیست میره هنر و انسانی!
بعد نصف کشور رو همین آدما دارن میچرخونن.

دقیقا خخخخخ کسایی ک درسشون خوب نی میرن هنرستان و انسانی(بخش خدمات میخونن) بعدا  ۵۲% شغل کشور ما خدماته :|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:30)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا بنظرم اینکه فکر میکنید با رفتن تو یه رشته تو دبیرستان ک مورد علاقتون نبوده دیگه نمیتونید به علاقتون برسید باید بگم خودتون فوق العاده بی اراده هستید چون مغز شما ساخته نشده ک فقط یک راه مستقیم رو نشونش بدید تا به هدف برسه خیلی راحت میتونی علاقتون رو هم دنبال کنید !
یکم پشکار میخواد که ایران کلا بهش اعتقاد ندارهdit

نفست از جای گم بلند میشه ، در همین حد میگم :|
بنظرت من الان سرم خیلی خلوته؟؟؟؟
این یک تجربه ی شخصی هست وگرنه هرکسی میتونه راحت حرفش رو بزنه 
جدا مغزتون رو محدود نکنید نگید نمیشه !
البته در اکثر موارد با جمله ی کی حال داره بابا مغز به افکارش خاتمه میده:183:

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Wanton - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:30)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداچ میگم ارزش ..

دقیقاْ این بحث چیزیه که دو سه هفتست درگیرشم با چند نفر دیگه.
ولی شما واسه ی آینده ی خودت میری سمت علاقت. نه حرف بقیه! نه طرز برخورد خاصشون! چون به کار خودت اطمینان داری. چیزیه که کل زندگیت درگیرش بودی و دو روز بعد ازش پشیمون نمیشی.
حالا بذار همه بگن بَده! بذار بزنن توی سرت اصلاً! چیزی از ارزش کار تو کم نمیشه. آیندتو میسازی و ازش لذت میبری.

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:28)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:25)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2017، 16:24)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخ تو ایران فقط تجربی ارزش داره -______-
َششششششت -____-

بابا خفن  :||

تو نمودی این حصین و کاغذ و خفن ۰۵۱ و ۰۲۱ و غیره :|

اگ میدونستن انقد،خزش میکنی اصا پا ب عرصه موسیقی نمیذاشتن =|

اين ويژگميه عيب نيس..!!

اگ خز كردن به معنا استفاده ترك ها خواننده مورد علاقته و تبليغ اونا من يه خزرم... Smile

شايع و حصين و كلا كاغذ اين نظر شما رو قبول ندارن : )

...

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:35)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت من الان سرم خیلی خلوته؟؟؟؟
این یک تجربه ی شخصی هست وگرنه هرکسی میتونه راحت حرفش رو بزنه 
جدا مغزتون رو محدود نکنید نگید نمیشه !
البته در اکثر موارد با جمله ی کی حال داره بابا مغز به افکارش خاتمه میده:183:

من یه عمر دارم سعی میکنم که از محدودیت خارج شم ، اما وقتی خانواده خودت موافق نیست .. باید انتخاب بین بد و بدتر کنی .

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - امیر‌حسین - 25-05-2017

(25-05-2017، 16:36)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداچ میگم ارزش ..

دقیقاْ این بحث چیزیه که دو سه هفتست درگیرشم با چند نفر دیگه.
ولی شما واسه ی آینده ی خودت میری سمت علاقت. نه حرف بقیه! نه طرز برخورد خاصشون! چون به کار خودت اطمینان داری. چیزیه که کل زندگیت درگیرش بودی و دو روز بعد ازش پشیمون نمیشی.
حالا بذار همه بگن بَده! بذار بزنن توی سرت اصلاً! چیزی از ارزش کار تو کم نمیشه. آیندتو میسازی و ازش لذت میبری.

اره .. ولی به یه چشم دیگ نگا میکنن چون رفتی کامپیوتر واقن آزار دهندست ...