انجمن های تخصصی  فلش خور
گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- انجمن: گزارش دلایل مشکلات سایت (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=70)
+---- موضوع: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! (/showthread.php?tid=28827)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - Albert wesker - 17-07-2024

سلام آقا صابر خوب هستید وقتتون بخیر @دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SABER
الان حدود یه ساله من روی اسم پروفایل خودم کلیک میکنم صفحه رو نمیاره اینطوری میشه

پروفایل همه برام باز میشه غیر از خودم

با سیستم یا گوشی دیگه هم امتحان کردم همچنان همینطوره ممنون میشم لطف کنید پیگیری کنید

(17-07-2024، 14:55)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقا صابر خوب هستید وقتتون بخیر @دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SABER
الان حدود یه ساله من روی اسم پروفایل خودم کلیک میکنم صفحه رو نمیاره اینطوری میشه

با سیستم یا گوشی دیگه هم امتحان کردم همچنان همینطوره ممنون میشم لطف کنید پیگیری کنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/d4c817_24proff.png فقط همین میاد

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-07-2024

@SABER حاج صابر عکسخور کی فعال میشه؟

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - م‍حمّد - 18-07-2024

(17-07-2024، 14:55)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

SABER

SABER

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uploadkon.ir/uploads/d4c817_24proff.png فقط همین میاد

جالبه اولش فکر کردم مشکل از اکانتته که پروفایلت برای خودت باز نمیشه. ولی برای منم باز نمیشه پروفایلت

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - Nakhasteh - 23-07-2024

درود؛ من نمیتونم نقل قول بگیرم گزینه‌ش رو که میزنم نقل نمی‌گیره ولی با گزینه پاسخ رو که میزنم نقل رو میگیره...

@SABER

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - محمد۲ - 20-06-2025

سلام آقا @SABER
@م‍حمّدم
دیشب قالب کربن دارک رو اعمال کردم رو انجمن و بعدش دیگه نتونستم انجمنو باز کنم
با حالت میهمان هم این کارو کردم نتیجه یکسان بود
فکر کنم قالب خرابه
لینک قالب پیشفرض رو هم کپی کردم تو مرورگرم بلکه قالب دوباره عوض شه ولی نشد.

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - SABER - 20-06-2025

(20-06-2025، 13:15)محمد۲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقا @SABER
@م‍حمّدم
فکر کنم قالب خرابه
سلام محمد جان. اون قالبه به اینترنت جهانی نیاز داره که الان قطعه.
یه تست کن ببین درست شد.
با سپاس.

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - م‍حمّد - 20-06-2025

با گوشی که اصلا باز نمیشه

با کامپیوتر باز شد ولی بعد از بالای یک دقیقه انتظار
در کل به نظر میاد قالب خراب باشه

(20-06-2025، 13:42)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با گوشی که اصلا باز نمیشه

با کامپیوتر باز شد ولی بعد از بالای یک دقیقه انتظار
در کل به نظر میاد قالب خراب باشه
تو پست بابا توضیح دادم. قالبت رو عوض کردم...
با سپاس.

RE: گزارش مشکلات فنی در انجمن !! - م‍حمّد - 20-06-2025

(20-06-2025، 13:42)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2025، 13:15)محمد۲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آقا @SABER
@م‍حمّدم
فکر کنم قالب خرابه
یه تست کن ببین درست شد.
با سپاس.
قالبو تست کنم؟
قالبو تست کردم دوباره همونطوریه؛ یه دقیقه اینا طول میکشه که انجمن باهاش بالا بیاد

(20-06-2025، 13:44)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2025، 13:42)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه تست کن ببین درست شد.
با سپاس.
قالبو تست کنم؟
قالبو تست کردم دوباره همونطوریه؛ یه دقیقه اینا طول میکشه که انجمن باهاش بالا بیاد
نه بابا قالب شما رو گذاشتم رو dt1
بزار همین باشه...
با سپاس.