انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ (/showthread.php?tid=290751)

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 29-10-2020

(29-10-2020، 20:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:07)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی گولاخ میشی  اخم میکنی جذاب تر میشی  Bd5

دلربایی هم بلد نیسی.-.
گاگول
بیچاره دارم مودت رو عوض میکنم
تک فرزندی همینه دیگه .. زیاد جیک جیک میکنی

(29-10-2020، 20:08)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:06)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا رو ازش خبر ندارم
فاطمه خوبه هر روز باهاش در ارتباطم تغریبا

ب ما هرروزمیگن خانماااااااا امروز تشکیل نمیشه|:
فاطمه؟!
یکشنبه وبینار میخوان بزارن تو ادوب کانکت برا آشنایی
شهلا

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - *Aɴѕel* - 29-10-2020

(29-10-2020، 20:09)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:08)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلربایی هم بلد نیسی.-.
گاگول

:|
نگو تک فرزندی
از بچه گی دلم یه داداش بزرگ تر میخاس

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - شـــقآیــق - 29-10-2020

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
ادوب کانکتggreوبینارggre
من آیکیوم پایینه|:

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 29-10-2020

معلوم نیست چه خبره.
دعواست یا کودکستان؟
@خخخخ

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 29-10-2020

چه غلطا پشت سر من حرف می زنین؟|:

از بچگی پیش فعال بودم.-.
یادم میاد تو مهدکودک یه بار لب یه پسره رو بوسیده بودم
اولین کراش زندگیم بود.---.
@*VENUS*
بچت خیلی انگل بود>_<

(29-10-2020، 20:10)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:09)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|
نگو تک فرزندی
از بچه گی دلم یه داداش بزرگ تر میخاس
از بچه گی خیلی بیچاره ای پس، باید بدونی که الان خیلی راحت تری!
فقط سعی کن با پسرا بیشتر آشنا شی یکم تو سر همدیگه بزنید جای داداش برات پر میشه ؛ از این بابت میگم که مثلا یکی که خواهر داره تو ازدواج احتمالا بهتر رفتار میکنه تا یه پسری که تک فرزنده
تک فرزند فکر میکنه همه چی گل و بلبله و دخترا خیلی خوبن تا اینکه خواهر دار میشه و یکم داستان عوض میشه D:
البته خواهر برادرای خوبم داریم، - شما به خودت نگیر

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - *VENUS* - 29-10-2020

(29-10-2020، 20:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونم خوبهههه
دیدی چه دختریه؟

ارمییی
اون انگلو نگاه۰!

کییییی

(29-10-2020، 20:12)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ʜɪᴅᴅᴇɴ
ادوب کانکتggreوبینارggre
من آیکیوم پایینه|:
یه لایو میخوان بزارن

(29-10-2020، 20:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:06)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمییی
اون انگلو نگاه۰!

کییییی

علی>_<
گریمو در اورد