انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - KVYmVN - 03-02-2021

(03-02-2021، 17:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"حاجی اسم انجمن چی بود؟یادم رفت

فقط یادمه ی پارسی داشت اولش

پارسي بكس Smile

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-02-2021

(03-02-2021، 21:29)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 17:45)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ctrl+w"حاجی اسم انجمن چی بود؟یادم رفت

فقط یادمه ی پارسی داشت اولش

پارسي بكس Smile

آها یادم اومد

بعد بخاطر گرونی دامین فک کنم بستش

(03-02-2021، 21:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 21:29)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسي بكس Smile

آها یادم اومد

ن
امير ب اين چيزا فك نمكنه

(03-02-2021، 21:34)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 21:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها یادم اومد

ن
امير ب اين چيزا فك نمكنه

ن خودش گفته بود هاست یا دامین دقیقا یادم نیست گرون شده بود بستمش!

اکثر قدیمیای فلش رو جذب کرده بود فک کنم تو هم عضوش بودی

(03-02-2021، 21:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 21:34)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن
امير ب اين چيزا فك نمكنه

پس هاست بوده

(03-02-2021، 21:38)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 21:36)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس هاست بوده

آره هاست بود

اینو بخون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=287187&page=28

@"♡Араш R♡" بپا هاست گرون نشه رمان شهر زمین گیر بشه :|

@"Offred" منو بزار تو تصورات

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - THEDARKNESS - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:10)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:08)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اطلاعات کسب کردم چون اسم ممد گاو کش رو دیدم اومدم اواتارتو ببینم به موضوعت برخوردم دیدم همه سپاس هات ممد گاو کشه دیدم دو تا اکانت داری و بارانیس هی داره ازت حمایت میکنه هنوز پیامش هست رفتم تاریخ ثبت نام بارانیس رو دیدم فهمیدم دو ماه بعد ممد گاو کشه بعد تو گفتی منو ممد گاو کش تقریبا دوست صمیمی توئه فهمیدم که تو گفتوگوی آزاد 201 ممد گاو کش با نام ممد ارمی کش عوضی نوشته من بارانم دیگه تو بودی جای من شک نمیکردی
بهم گفتن رمز اکانت قبلیت بادت رفته ولی من دیدم با اکانت فارسیت تو موضوعی که خودت درستش کردی پیام دادی
اگه هنوز قانع نشدی بیشتر بگم
من از شما،آقا مهدی و باران بازجویی میکنم.
اول از شما.
لطفا جواب ارسال منو بدید.

درخواست بازجوییت رو رد میکنم با حکم کتبی از حاج صابر بیا.

ممد کمپر Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - THEDARKNESS - 03-02-2021

@sclvrFox
وردار بنش کن دیگه دهنمون رو سرویس کرد

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:33)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:32)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پس بعدا کارت دارمSad

جالب شد چطور خب بگو هرجا راحتی مشکلی پیش اومده

ن همینجوری یکم اطلاعات میخواستم
کدوم شرکتی؟¿♡

(03-02-2021، 20:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕєнυη" برو شکر کن تولد منو فقط ممدو پرهام تبریک گفتن :|

(03-02-2021، 20:27)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@بارانیس
یااااا
@باران  گاو کش

مسئله این استتتت
؟¿♡♡♡

هیچکدوم

@صدرا گاو کش

اینم اثرات ممد گاو کشع /=

اون ک بود^_^