RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - Jack Daniel'ѕ - 20-06-2014
(20-06-2014، 17:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
علی ب قیافت نمیخوره منحرف باشی |:
خیلی مظلومی |||:
یکی میگه مظلومی
یکی میگه تو معلومه دختر بازی
یکی میگه چقدر بچه ای
یکی میگه تو اصلا.....
هرکی یه چیز میگه
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - First Star - 20-06-2014
(20-06-2014، 17:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیم ._.
یاد آوری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=122467
باشه باو :|
فهمیدیم هنرمندی :hiccp:
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - Dead Silence - 20-06-2014
نـورا آهنگ پرفایلت از کیه ؟
خیلی آشناس //
حرف بزن جلوم ولی پشت سر نه ..
منم میخندم بهت انگار پشت صحنس ..
نقل قول: یکی میگه مظلومی
یکی میگه چقدر بچه ای
یکی میگه تو اصلا..... Big Grin
هرکی یه چیز میگه
مظلومی علی |:
شبیه دخدرایییی ||:
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - Mason - 20-06-2014
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=122612
(20-06-2014، 17:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جیـــــگیــلی . ^___^
با تو نیستم با اواتارت بودم -___-
بخـورش (((((((((=
نمیخورمش حیفـه . میخوام همیشه گازش بگیرم و بغلش کنم .
من برم و. دوش پگیرم همه جام گلیه .
خستم به خدا . فعلا .
http://www.uplooder.net/img/image/90/a37c6b556fce4d3e46b9b3df32e5b150/CAM00490.jpg
زیر ماشین چ غلطی میکنی ؟
دستت هم گیر کرده
واستا بیام کمک
دهنم سرویس شد ماشینو در اوردیم .
کلم خورد به زیره ماشین . درد میکنه . . . کار پدرم بود در اوردنش . اونم ردیفش کرد .
اومدم اپـلود میکنم یه فیلمو که ردیفه . ولی متاسفانه کج گرفته شده . باید کلتونو بچرخونین .
بدرود .
عکستو بذارم اینستاگرام بنویسم ارتش شکسته خورده راهبان تبتی چین ؟ 
(20-06-2014، 17:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی آشناس //
یکی میگه چقدر بچه ای
هرکی یه چیز میگه
مظلومی علی |:
شبیه دخدرایییی ||:
با جمله آخرت دیگه مخالفم
(20-06-2014، 17:55)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی آشناس //
ηαβ_ℓειτσ ξτ.ɈɈ & sιɈαℓ
نــاب (: !
من کل زندگیمو با این آهنگ خاطره دارم !
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - !~IмДи~! - 20-06-2014
(20-06-2014، 17:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:42)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخـورش (((((((((=
خستم به خدا . فعلا .
http://www.uplooder.net/img/image/90/a37c6b556fce4d3e46b9b3df32e5b150/CAM00490.jpg
زیر ماشین چ غلطی میکنی ؟
دستت هم گیر کرده
واستا بیام کمک
کلم خورد به زیره ماشین . درد میکنه . . . کار پدرم بود در اوردنش . اونم ردیفش کرد .
اومدم اپـلود میکنم یه فیلمو که ردیفه . ولی متاسفانه کج گرفته شده . باید کلتونو بچرخونین .
بدرود .
خیلی آشناس //
یکی میگه چقدر بچه ای
هرکی یه چیز میگه
مظلومی علی |:
شبیه دخدرایییی ||:
با جمله آخرت دیگه مخالفم
هـار هـار هـآر .
باید بنویسم . راننده اتومبیل ارتشی و کوه و دشت . ایمآن صفـایی . پس از تلاش بسیار در یک جنگل خیس .
با 1 متر اب . توانست ماشین خود را از اب بیرون اورده و طرفداران خویش را خوشنود کرده . ها ها ها .
پسره ی دخـتر نمـآ . . .
بدرود .
RE: ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ - Dead Silence - 20-06-2014
نـآب نـآبیم ..
عکس نوشته هایه تیکه هایی کـه تو آهنگش میگه همه رو دارم نـوری !
^_^
علی خودت ی بار اون عکسی ک گذاشتی تو عکس از خودتان رو برو ببین |: خدایی شبیه دخترایی |||||||:
--
بازدید کنید ^_^
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=122594
سپاس هم بدید لطفن !
(20-06-2014، 18:01)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-06-2014، 17:57)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خستم به خدا . فعلا .
زیر ماشین چ غلطی میکنی ؟
دستت هم گیر کرده
واستا بیام کمک
بدرود .
خیلی آشناس //
یکی میگه چقدر بچه ای
هرکی یه چیز میگه
مظلومی علی |:
شبیه دخدرایییی ||:
با جمله آخرت دیگه مخالفم
هـار هـار هـآر .
باید بنویسم . راننده اتومبیل ارتشی و کوه و دشت . ایمآن صفـایی . پس از تلاش بسیار در یک جنگل خیس .
با 1 متر اب . توانست ماشین خود را از اب بیرون اورده و طرفداران خویش را خوشنود کرده . ها ها ها .
پسره ی دخـتر نمـآ . . .
بدرود .
رمانتو خودم تو ویکی پدیا مینوسم
(20-06-2014، 18:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نـآب نـآبیم ..
عکس نوشته هایه تیکه هایی کـه تو آهنگش میگه همه رو دارم نـوری !
^_^
وب داری ؟!
|