انجمن های تخصصی  فلش خور
× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × (/showthread.php?tid=59438)

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - Mïņ̃†êR - 19-09-2013

دوباره ترکید عه مرور گرم چش شده فقط گفتگورو باز نمیکنه

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - pegah jb - 19-09-2013

ای باباااااااااااا فرزاددددددددددددددددددددددددددد

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - .. ReZa .. - 19-09-2013

(19-09-2013، 18:41)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:39)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:38)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2013، 18:34)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..خوب شدی؟؟؟؟؟؟؟
 نه... درد دارم... دستت خیلی سنگین بود....!Big Grin

ای وای...حالا چیکار کنم..اشکال نداره الان میام یه یخ میذارم روش تا 1 مهر خوبه خوب میشه!!
 پس زود بیا.... دل تنگتم.....!!!Big Grin

جااااااااااااااااااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 هیچی....Confused بگذریم....!Big Grin

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - Mason - 19-09-2013

لج کردم با خودم (:هر روز یه تصمیم ..
هر روز یه وضعی (:
:|

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - FARID.SHOMPET - 19-09-2013

نقل قول: oـــــO خو شما که بار نخستت نیست غمت چیه دیگه برادر من ؟! |:

فقط تنهایی لازم داری.درسته من اینو باهات موافقم.

میدونی کله شب در اختیار توست توی کل روز فقط ساعات 1تا5 تنهایی من همیشه این ساعت به جای خاب به کارای امروزم فک میکنم و بعد تصمیم میگیرم و بعدشم خواب راحت × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71

البته من اهل خواب نیستم برای همین برام خواب مهم نیست شما رو دیگه نمیدونم× ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × 71
من که نگفتم غمگینم! با خودم درگیری دارم یکم. همین. با تنهایی و شب حل میشه خیلی زود. رو به راه میشم.

منم کار تو رو میکنم یه جورایی ولی پیش از خواب به کارام اندیشه میکنم.

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - Mïņ̃†êR - 19-09-2013

من نمیبینم چی میگید پس با من حرف نزنیدcryingcryingcrying

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - Ƒαкє ѕмιƖє - 19-09-2013

(19-09-2013، 18:44)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لج کردم با خودم (:هر روز یه تصمیم ..
هر روز یه وضعی (:
:|

اوهوم اوهوم مـــنم (: |:

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - .. ReZa .. - 19-09-2013

(19-09-2013، 18:44)pegah jb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای باباااااااااااا فرزاددددددددددددددددددددددددددد
 خب فرزاد بیا جوابشو بده... دختره از دست رفت...!Smile

RE: × ¡ گُـفـتُــــــ~ـــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 50 ! × - PROOSHAT - 19-09-2013

(19-09-2013، 18:43)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوباره ترکید عه مرور گرم چش شده فقط گفتگورو باز نمیکنه
مال منم همین جوری بود صفحه رو بستم دوباره باز کردم درست شد

ای بابا الان دیگه یه جیغ بنفش میکشم جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ؛>ــــــــــــــ<Angry