انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ∆ MeRzaD ∆ - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام ..|:
چرا همه چی کوشیک شده؟|:
خوبید؟(_ _*)
+ ctrl

:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 28-05-2014

خدافس ..|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-05-2014

مـرضییی من ^_^

نرو9و9و9و9و9و >_<

(28-05-2014، 12:13)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام ..|:
چرا همه چی کوشیک شده؟|:
خوبید؟(_ _*)
+ ctrl

بله؟-_-
.
.
.
.
آها میسی^-^

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mïņ̃†êR - 28-05-2014

خواهش ميكنم عجيجم

سلام نيايش جون ومرضيا

(28-05-2014، 12:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـا خره هوییییی .. [!!]

|: ..
خره؟
خُ ببخشید بُز :| !!

فرقی نداره که ؛ حیوون حیوونه ~_~

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 28-05-2014

(28-05-2014، 11:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجــــــــــــــــــــــــــــــیکال جان ج پ.خ واجبهDodgy

اگــــــ ـ ـــــــــ ـــــهـ من دیگه اومدمDodgy
بای

پـآری .. )):
عجبا .. ب من پ.خ ندادی که خو .. )):

سَلـام فـــآطی من^_^
باش ..نمیرم/:
نوری کجاس؟
سَلـآم شیـوا جونم(:* ..

(28-05-2014، 12:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـام فـــآطی من^_^
باش ..نمیرم/:
نوری کجاس؟
سَلـآم شیـوا جونم(:* ..

همین دور و ورا بود که لولو خوردش ._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Albert wesker - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:01)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شدیدا با بنده لجی :/

دلیلش چیه تونوقت که شما یه همچین فکری میکنی؟=|

لجی دیگه =|

فهمیدم همین جوری گفتی!
چون دلیل نداری=)

نه دلیل دارم :|
بعد از اون ماجرایه دعوام با فرزام ؛ ک محروم شدم و عرفان منو از محرومیت درآورد ؛ با من لج شدی :|

نمیدونم واقن چرا !؟UndecidedUndecidedExclamationExclamation

:| ما با هم خیلی حرف میزنیم که فهمیدی با شما لج شدم؟=)
ما هفته ای یه بار تو گفتگو آزاد هم دیه رو میبینیم=)
واقعا چجوری میگی باهات لج شدم؟=)) اگه کاری کردم که این فکرو میکنی بهم بگو تا دلیلشو بگم!
من با هیچکس تا حالا تو فلش خور لج نشدم!