انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتــــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتــــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=113168)

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 29-05-2014

فاطی چ زود چیز کردید باهم :|||
-___-

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی به باباش بره خره نه ایس ؟؟ (: مگه اینکه تو به بابات رفته باشی ... Angel

بای

مامان و بابای من شبیه به همن :| !

من هنوز که هنوزه معلوم نی به کی رفتم :|

جیغغ اسم بچه هامون مهرزاد و شهرزاد ^_^

هیمم خدافس رز (:

(29-05-2014، 13:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-

جیغغ سارا خاله شُدی ^_^

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 29-05-2014

خدافس ..(:
فاطی باید پست بزنم دُخـی^_^
فعلـــاََ ..

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Mason - 29-05-2014

ایسان رزی نه رز -_-

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم که یه ماه دیه بچه فاطی و قیصر به دنیا میاد کسی هم نمیتونه ویرایش بزنه هوووو ^_^

|: خب همتون جـمـعـا ر*ـدید :|

قیصر پرسید از کجا کل فلش فهمیدن خودتون باس ج بشو بدید :|:|

(29-05-2014، 13:56)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-
سـارا ما هنوز اصن راجب بچه حرف نزده بودیم خُ ._.

اینا واس خودشون میبُرن و میدوزن *-_-*

فاطی اون روز دعوا شد چیزیت نشد ویار نکردی دل درد نگرفت به لگد نزد تکون نخورد ؟

بای ..

(29-05-2014، 13:59)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم که یه ماه دیه بچه فاطی و قیصر به دنیا میاد کسی هم نمیتونه ویرایش بزنه هوووو ^_^

|: خب همتون جـمـعـا ر*ـدید :|

قیصر پرسید از کجا کل فلش فهمیدن خودتون باس ج بشو بدید :|:|

-___-
سـارا ما هنوز اصن راجب بچه حرف نزده بودیم خُ ._.

اینا واس خودشون میبُرن و میدوزن *-_-*

موقعی پرسید با غرور میگم من من من رزی من کال اف دیوتی من صابون من شبه من قیمت :|

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 29-05-2014

(29-05-2014، 13:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2014، 13:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کی به باباش بره خره نه ایس ؟؟ (: مگه اینکه تو به بابات رفته باشی ... Angel

بای

مامان و بابای من شبیه به همن :| !

من هنوز که هنوزه معلوم نی به کی رفتم :|

جیغغ اسم بچه هامون مهرزاد و شهرزاد ^_^

هیمم خدافس رز (:

-___-

جیغغ سارا خاله شُدی ^_^

هم تو هم فاطی ؟! هردوتون در یک شب ؟! رضا ؟؟! اخه چرا خرج منو زیاد می کنید ؟! >___<
بگم از الان هااا .. من پول ندارم چیزی براشون بخرم .. خاله ی بدجنسیم من ، همه وعده هام دروغ بود !! موهاهاهاها :| -_-

بای ...

RE: گــفـتــــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-05-2014

(29-05-2014، 14:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم تو هم فاطی ؟! هردوتون در یک شب ؟! رضا ؟؟! اخه چرا خرج منو زیاد می کنید ؟! >___<
بگم از الان هااا .. من پول ندارم چیزی براشون بخرم .. خاله ی بدجنسیم من ، همه وعده هام دروغ بود !! موهاهاهاها :| -_-

فاطی که هنو زوده براش :|

فاطی اینا که هنو ازدواج نکردن و رسمی نشدن :| !

فقد منم -_-

نخر براش همینکه خودت باشی براش خیلیه ^_^ تازه برا من هنو 9 ماه مونده :|

منتظر یکیم اگه اومد می مونم ..