انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 (/showthread.php?tid=117977)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ* نخور-_-

من عادت ندارم تورو بخورم :| !

جیغغ فاطی لباس چی بپوشم که اُمید خوشش بیاد ؟ -_-

امروز میخوام از بغلش رد بشم ببینم قدش تا کُجامه :|

پسره کوتوله ی بیریخت اه اه فکرشو بُکن اوق :|
خجالت نمیکشی جلوی رضا از اُمید حرف میزنی ؟! -_-

نمیدونمـ -_- زنگ بزن از خودش رنگ مورد علاقش رو بپرس ~_~ شمارشو که داری :|

هآر هآر هآر V: من خیلی دوبهمـ زنمـ میدونمـ Angel

ازش خوشت میـآد ضایس بابا -_-*

برمـ این عکسای امینمـ رو بزنمـ تُ تاپیک بیامـ ._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Dead Silence - 11-06-2014

عرفان نمیدونستم زن ذلیلی ._. *

ایششش >.<

رزی تو هم همش گند بزن تو قرارایه ما |:

باو شوهرتو نمیخوریم ک |:

اصن با مهرزوت قرار میزاریم میریم ! ._.*

حواسم نبود اونم تهرانه :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Magical Girl - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان اومده جنت اباد و من از بالکن براش دست تکون میدم ..

من نمیتونم یه کلمه باهات حرف بزنم عرفان استرس میگیرم حالا دیگه از نزدیک ببینمت سکته میرم :|

رزی واقعا ؟ خدایا شکرت یکی همدرد من پیدا شد .___.

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - ERF@N - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـلآ به کـلمـه ی ERFAN عرفـان آلرژی پیـدا کـردم × × × × × × ×

دستِ خـودم نیسـت ... Angel
داداشای دیروز دشمنان فردا:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - † αƖιєη † - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان این هنوز سر اواتارش ناراحتع ( 25r30 )

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mᴏsᴇs - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه آیس ._.

من افسرده شدم ._.

خوبه ک خوبی ._.

بچت خوبه ؟ شوهرت خوبه ؟ کتکت نمیزنه ک؟خرجی بت میده ؟ .__.

هییممم چی شُدی ؟ ._.

هیمم نه نه نه شوهرم منو میزنه اصن غیرت نداره سر من cry girl

ب شهرزاد هم اهمیت نمیده S: !

من میخوام ا صادق طلاق بگیرم ، بیا باهم طاق بگیریم .___.
بعد برید با هم ازدواج کنید:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - !~IмДи~! - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:10)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این هنوز سر اواتارش ناراحتع ( 25r30 )

سـاکـت شـو . . . . لطـفـآٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌٌ .Exclamation

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mᴏsᴇs - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:07)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام ا صادق طلاق بگیرم ، بیا باهم طاق بگیریم .___.

هیمم چرا میخوای از صادق طلاق بگیری ؟ ._.

رضا طلاق بگیرم ؟ :|
گ* میخوری-_-

بای جمیعا...

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Wanton - 11-06-2014

سلام .
مقاله انتقادی 20RAP به شاهین نجفی رو خوندید ؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ی 140 - Mason - 11-06-2014

(11-06-2014، 14:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب صادقیع نزدیکی ؟ ._.
نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|

من با رفیقام میام:| تو هم اگه میخوای بیای باید با رفیقات بیای:| حوصله گشت مشت ندارم. همین مونده آبروم پیش خونواده بره:|

بـآشه :| ب دوســآم میگـم بیـآن ! :|

جواب رزی رو خودت بدع :|

(11-06-2014، 14:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:01)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:57)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 13:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب صادقیع نزدیکی ؟ ._.
نع ولی میتوان بهش نزدیک شد:|

خوب بگو کجایی باو ریدی تو اعصابما -_- !

ی روز قرار بزار |: شاید بتوانم بی آیم |:

رزی ! غیرت خوشگله رو رو کن بی آد :|

عرفان میای یا نَ ؟ :|
عرفان بدون من جایی نمیره خواست بره با دوستاش ( پسر ) میره .. :|

اگه هم خواس تنها بره طلاقش میدم .__.
چشب. مرضی این علامته حاکم بزرگه دور شو
اگه یه نگاه به دوستای بیشعور مرضی بندازی .. cry girl

(11-06-2014، 14:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 14:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرت و پرت :|

سعادت آباد .. جردن .. تجریش .. گیشـــآ ..

بالاشهـر ^.^

گیشا لامصب من هرروز تو پارک گفتگوش پلاس بودم :|

با دوستام میرفتیم ب پسرا تیکع مینداختیم :|

مثلا چی میگفتید ؟؟ پسره ی چیزدار ؟؟! :|||||
قبل از اینکه متاهل باشم میرفتیم بوستان سعدی تو خیابون وصال شیرازی تیکه می نداختیم ..

می گفتیم هوووی یارو مارک شورتت قدیمیه :|