انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ (/showthread.php?tid=282505)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - سهَ‌ند - 25-04-2020

(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:54)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:52)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:49)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلیقه بقیه توهین نکن
هرکس به یه چیزی علاقه داره
قرار نیست همه مثل تو فکر کنن و مطابق میل تو رفتار کنن
سلیقه و علاقه هرکس محترمه

بله وظیفه منم اینه سلیقه ی زشت بقیه رو تغییر بدمTelegh_38 وقتی یکی داره اشتباه میکنه بجای تشویقش باید راه درستُ نشونش داد

راه درستو تو برای آدما تعیین نمی کنی
خودشون با تحقیق و مطالعه و عقل خودشون انتخاب می کنن!

راه درست مشخصه فقط چشم باز میخاد و گوش شنوا . حیف که چشم و گوش بعضیا مشکل داره و ما باید کمکشون کنیم20

راه درستتو برام توضیح بده چرا درسته؟

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه به موفقیت و شکوفایی میرسیم

دیگه واقعا این چیزا رو من نباید بهتون یاد بدم که هه هه هه

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - Sirvan10_a - 25-04-2020

(25-04-2020، 16:58)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:17)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل من حلال نکنم میشه که 370 تا موضوع دارم.

ولی حلالت میکنم چون خیلی باحالی

تو دیگه اصلاً حق نداری !
به جز موضوع یه مورد اخلاق هم هست !  :v
افرین تو اخلاق داری برای سیاره زمین بسه
به کوری چشمه بعضی 20 روز دیگه نویسندم

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - AMIRMAHDI_AEZAZI - 25-04-2020

اوه چه آفتابی زد

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - sober - 25-04-2020

(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:54)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:52)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:49)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله وظیفه منم اینه سلیقه ی زشت بقیه رو تغییر بدمTelegh_38 وقتی یکی داره اشتباه میکنه بجای تشویقش باید راه درستُ نشونش داد

راه درست مشخصه فقط چشم باز میخاد و گوش شنوا . حیف که چشم و گوش بعضیا مشکل داره و ما باید کمکشون کنیم20

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه  به موفقیت و شکوفایی میرسیم

شاید من نگرشم به تغییر و شکوفایی مثل تو نباشه
موفقیت برام یه معنای دیگه داشته باشه
مفاهیم انتزاعی برای هرکس متفاوته
ممکنه چیزی که من فکر می کنم موفقیته برای تو نباشه
تجربه و مهارتهای هرفرد و شرایطی که داره باعث میشه هرچیزی رو جور دیگه ای تعریف کنه
تو به جای من زندگی نکرری پس نمی تونی بهم بگی چیزی که من بهش میگم موفقیت بی ارزشه!

(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه به موفقیت و شکوفایی میرسیم

الان من اهنگ تتلو و بهنام بانی رو گوش نکنم دکتر میشم

برو بابا روزه بهت فشار اورد

(25-04-2020، 17:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کوری چشم بعضی 20 روز دیگه نویسندم
اولا که درست صحبت کن
تا یه چیزی میگن بهت سریعا جبهه نگیر
نه من نه رها نه هیچ احد دیگه برامون مهم نیست که کی نویسنده میشه
اصلا هم حسود نیستیم بلکه ذره ای برامون اهمیت نداره
تو نویسنده شی یا نشی به ما چیزی نمی رسه
رها خیلی هم خوش اخلاق و مهربونه
دلیلی هم که میگه چیز دیگه ست
به جای دعوا کردن برو ببین مشکل کارت کجاست!

(25-04-2020، 17:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به کوری چشم بعضی 20 روز دیگه نویسندم
اولا که درست صحبت کن
تا یه چیزی میگن بهت سریعا جبهه نگیر
نه من نه رها نه هیچ احد دیگه برامون مهم نیست که کی نویسنده میشه
اصلا هم حسود نیستیم بلکه ذره ای برامون اهمیت نداره
تو نویسنده شی یا نشی به ما چیزی نمی رسه
رها خیلی هم خوش اخلاق و مهربونه
دلیلی هم که میگه چیز دیگه ست
به جای دعوا کردن برو ببین مشکل کارت کجاست!
اول شما توی گثله که بهنون ارتباط نداره دخالت نکنید
دومن من مشکلی ندارم.

(25-04-2020، 17:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومن من مشکلی ندارم.

بعدا ربطشو به من متوجه میشی ((:!

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ - سهَ‌ند - 25-04-2020

(25-04-2020، 17:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه  به موفقیت و شکوفایی میرسیم

شاید من نگرشم به تغییر و شکوفایی مثل تو نباشه
موفقیت برام یه معنای دیگه داشته باشه
مفاهیم انتزاعی برای هرکس متفاوته
ممکنه چیزی که من فکر می کنم موفقیته برای تو نباشه
تجربه و مهارتهای هرفرد و شرایطی که داره باعث میشه هرچیزی رو جور دیگه ای تعریف کنه
تو به جای من زندگی نکرری پس نمی تونی بهم بگی چیزی که من بهش میگم موفقیت بی ارزشه!

خب موفقیت که آخر مسیره خیلیا اصلا تو مسیر قرار نمیگیرن یا از جاده خاکی میرن و تهش به پوچی میرسن . بحث موفقیت نیست موفقیت فقط یه پاداشه . نباید فقط پی نتیجه باشی . خود مسیر از نتیجه مهم تره . و تو طی کردن مسیر مهم ترین چیز تغییره . اینکه بتونیم خودمون رو تغییر بدیم مهمتر از هر موفقیت و پاداشه.

اینکه میگم تتلو گوش نکن و هرکی گوش بده رو مسخره میکنم اینه که آهنگاش مخربه . جلوی رشد ذهن آدمو میگیره . ولی باز حداقل از این پاپ های چندسال اخیر بهتره

(25-04-2020، 17:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومن من مشکلی ندارم.

بعدا ربطشو به من متوجه میشی ((:!

رلته به درک برام مهم نیست 1