انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] (/showthread.php?tid=283673)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - سهَ‌ند - 08-05-2020

هه میخاد خودش مخ خودشو بزنه بعد نمیتونه شکست عشقی میخوره @خخخخ

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - asal_aw - 08-05-2020

(08-05-2020، 16:04)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 16:01)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:40)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در بعضی مسایل فرق دارن دخترا بیشترشون تو بعضی مواقع که ما پسر پشت همو خالی میکنم پشنه همند.

نگو گریه ام میگره دیشب به اندازی کافی گریه کردم 15

تو چرا باید گریه کنی
بخدا با مرگ طبیعی راحت ترم
گه تو هنوز جوانی باید خرگوشتو پیدا کنی یه دونه بچه خرگوش و یه هویج کوچولو تحویل جامعه بدی هنوز زود برای مردنت

(08-05-2020، 15:43)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند چی میگی من خودم خدای جاسوس بازیم اونموقع که من پرهام رو با اکانت دخترونش شناسی میکردم تو داشتی کارتون تام و جری میدیدی.

من بهشون گشکوکم ولی 60% میگم ایشون مهسا نیست
صد در صد
اون 40% برای اینه که هر دوتون با هم ان نمیشید یعنی وقتی تو پیام میدی مهسا ان نیست و برعکس.

الانم که با هم حرف زدید جوابه همدیگرد دیر دیر میدادید

ولی به نظرم مهسا انقدرم خنگ نیست با اکانت دوم خودش بیاد بگه من رفیق مهسا هستم
الان من اکانت دوم دارم فقط 2 نفر میدونن 14

من دیر دیر میام اینجا اینستا بودم به خاطر همین
به مهسا ربطی نداره اخه
باش بابا.

من حرفی نزدم که.
تو حرف نزدی حرف تو رو زده
Dodgy

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 08-05-2020

(08-05-2020، 15:43)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:40)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:37)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:35)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک نصیحت درست پسرم ولی به این نتیمه رسیدم

دختر بودن خودش افتخاره

همیشه دوس داشتم یه روز دختر باشم چه سفای داره

هیچم افتخار نیست
دختر و پسر فرقی ندارن
در بعضی مسایل فرق دارن دخترا بیشترشون تو بعضی مواقع که ما پسر پشت همو خالی میکنم پشنه همند.

(08-05-2020، 15:36)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:35)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شود خرگوش نیست وگرنه میومد تورو میخورد ما بی ستین میشودیم 10

کاشکی ..
کاشکی بی ستین بشین منم راحت شم ی نفس راحت بکشم
نگو گریه ام میگره دیشب به اندازی کافی گریه کردم 15

تو چرا باید گریه کنی
بخدا با مرگ طبیعی راحت ترم
گه تو هنوز جوانی باید خرگوشتو پیدا کنی یه دونه بچه خرگوش و یه هویج کوچولو تحویل جامعه بدی هنوز زود برای مردنت

(08-05-2020، 15:43)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:36)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:33)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه باشه تو راست میگی 14

معلومه ک راست میگم Dodgy

سهند چی میگی من خودم خدای جاسوس بازیم اونموقع که من پرهام رو با اکانت دخترونش شناسی میکردم تو داشتی کارتون تام و جری میدیدی.

من بهشون گشکوکم ولی 60% میگم ایشون مهسا نیست
صد در صد
اون 40% برای اینه که هر دوتون با هم ان نمیشید یعنی وقتی تو پیام میدی مهسا ان نیست و برعکس.

الانم که با هم حرف زدید جوابه همدیگرد دیر دیر میدادید

ولی به نظرم مهسا انقدرم خنگ نیست با اکانت دوم خودش بیاد بگه من رفیق مهسا هستم
الان من اکانت دوم دارم فقط 2 نفر میدونن 14

الان دیع همه میدونن14

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Ɗєя_Mσηɗ - 08-05-2020

(08-05-2020، 16:02)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عشق واهی که توش دل شکوندن نباشه بهتر از صد تا عشق امروزیه Wink

پرهایم !
#سخن_بزرگان  Tongue

نقل قول: نصف زندگیمو با دخترا بودم

@خخخخ

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - asal_aw - 08-05-2020

(08-05-2020، 16:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 16:02)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهایم !
#سخن_بزرگان  Tongue
بله دیگه پس چی

(08-05-2020، 16:05)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو حرف نزدی حرف تو رو زده
Dodgy

دمت گرم عسل پوکیدم از خندهTelegh_01Telegh_01Telegh_01

نقل قول: نه اینکه با دختر بازی میکردم به دلیل شغل ددی و مامای مجبور بودم

Telegh_01 14

RE: [ گفتگو آزاد نسخه ۳۵۹ ] - Sirvan10_a - 08-05-2020

(08-05-2020، 16:02)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 16:01)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:57)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:53)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 15:47)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردن حقه
بچه هویج ن بچه خرگوش
خدایا این هویج رو از ما نگیر بگید امینننننننننننننننننن.

اخه شاید خرگوشه دلش بچه خرگوش بخواد10

نچ نمیخااد
ای کلک تو از کجا میدونی!

حتما پیداش کردی دیگه حالا بگو این خرگوش خوش شانس کیه؟؟

بابا تو دیگه کی هستی14

ب قول ی عزیزی گم بباTelegh_11
بهش میگی عزیز ای کلک

بابا بگو بیاد به من یاد بده چطور مخ بزنم دیگه 10

(08-05-2020، 16:07)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-05-2020، 16:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهایم !
#سخن_بزرگان  Tongue
بله دیگه پس چی

میخام یه ویدیو بگیرم جووووون Big Grin
فک کنم قشنگ بشه