انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ (/showthread.php?tid=290751)

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - *Aɴѕel* - 29-10-2020

(29-10-2020، 20:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:28)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی مرسی29
داداش میخوای فدات شم؟

ار ار میخام
فقط علی نباشه^.^

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 29-10-2020

(29-10-2020، 20:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:24)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

LMAO
جنتلمن واقعی نمیچسبه به خانوما؛ بلکه از دور هواشون رو داره سریع خودشو میرسونه  :V
واقعا تعاریفت چقدر مبتذله 
منو میتونستی زنده کنی نکردی یکم حرص خوردم بعد گفتم دختر است دیگر .. 

بابااااا ۴ نفر بودن اونجا..
دو تاشون تو اتاقه بودن
۲ تا پشت اتاق
همونجا که تورو زدن منم داشتم یکی دیگرو اون طرف میکشتم
بعد دیدم عه ! علی مرد!
مگه ندیدی؟ سریع برگشتم اون دوتای تو اتاق که تورو زدنو کشتم . تا اومدم بالا سرت اونایی که بیرون بودن منو زدن!
حاجی منم همونجا مردممم
من بودم.. حاجی نصرت 
رضا پونصد
 علی فرصت
 آره اُ اینا خیییلی بودیم ...
Bl8

(29-10-2020، 20:29)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش میخوای فدات شم؟

ار ار میخام
فقط علی نباشه^.^
وای خدا چرا این کارو با من کردی؟ 

(29-10-2020، 20:30)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:29)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار ار میخام
فقط علی باشه^.^
وای خدارو شکرت چه سعادتی^.^

31

حس میکنم امشب بن میشم:|||

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸۶ ≈ - *VENUS* - 29-10-2020

داداش میخوای فدات شم؟

ار ار میخام
فقط علی نباشه^.^

نه دیگه .. علیه

(29-10-2020، 20:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار ار میخام
فقط علی نباشه^.^

نه دیگه .. علیه

اخ جون
^.^

علی آقــا . ]:

(29-10-2020، 20:30)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابااااا ۴ نفر بودن اونجا..
دو تاشون تو اتاقه بودن
۲ تا پشت اتاق
همونجا که تورو زدن منم داشتم یکی دیگرو اون طرف میکشتم
بعد دیدم عه ! علی مرد!
مگه ندیدی؟ سریع برگشتم اون دوتای تو اتاق که تورو زدنو کشتم . تا اومدم بالا سرت اونایی که بیرون بودن منو زدن!
حاجی منم همونجا مردممم
من بودم.. حاجی نصرت 
رضا پونصد
 علی فرصت
Bl8

ار ار میخام
فقط علی نباشه^.^

پسرم شو !

(29-10-2020، 20:35)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی آقــا . ]:

مثلا داداشمی
اقا علی بریم خرید^.^؟

(29-10-2020، 20:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بودم.. حاجی نصرت 
رضا پونصد
 علی فرصت
Bl8

پسرم شو !
من وارد این خاله بازیا نمیشم -____-
شرمنده

(29-10-2020، 20:36)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2020، 20:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرم شو !
من وارد این خاله بازیا نمیشم -____-
شرمنده

مگه دسته خودته؟
دیگه تموم شدست.. تو پسرمی ^.^