انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ (/showthread.php?tid=292419)

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _sehun_ - 26-12-2020

فهمیدی چن سالمه؟

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 26-12-2020

(26-12-2020، 20:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:06)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخ
عـاقـآ ی راهنمـآیی کـن 
فکـ کنمـ کمتری :/
14؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اممممم
باش
سن سهون منهای 14

فکـ کنمـ خیلی دوسش داری این  سلبریتیو ._.

12 چ جـالب منم زمانی کـ اومدم فلش تقریبا 13سـآلمـ بود 
چ زود 7 سـآل گذشت:/

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - سهَ‌ند - 26-12-2020

آره فهمیدم

(26-12-2020، 20:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:07)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـ عـزیزمـ ^ــ^

میشنـاسمـت؟! 
حس می کنمـ آشنـایی._.
نه جانا فکر نکم
با این نام کاربریِ تباهم همه منا میشناسندD:

ای جـان ^ـ^
خب گلمـ معرفی کن بشناسیمـ این
گل روی ماه رو ♥

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _sehun_ - 26-12-2020

(26-12-2020، 20:09)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اممممم
باش
سن سهون منهای 14

آرهD:
من 11 سالم بود
هی/:

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - جاویدم - 26-12-2020

(26-12-2020، 19:20)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونستید تهرانیا "ق" رو مثل "غ" تلفظ میکنن؟  Telegh_08

(همیشه که نباید از اونور گیر داده بشه)
غیامت، غامت و غامت، غیامت غیامت میکند این غد و غامت، موذن گر ببینید غامتت را به غد غامت بماند تا غیامت !
درستش اینطوریه 
گیامت گامت و گامت گیامت، گیامت میکند این گد و گامت موذن گر ببیند گامتت را به گد گامت بماند تا گیامت

جُربه رو میجیره خفه میچُنه جُربه رو تو جونی میچُنه.
جربه هارو سلاحی میکنه
جناه نداره که جربه !!

(26-12-2020، 20:12)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:09)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرهD:
من 11 سالم بود
هی/:

اسمت چیه گلمـ؟

درسـای مجـازی چطوره :|

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _ƇRAƵƳ_ - 26-12-2020

(26-12-2020، 20:11)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه جانا فکر نکم
با این نام کاربریِ تباهم همه منا میشناسندD:

ای جـان ^ـ^
گل روی ماه رو ♥
^^
فدای شما
بانام و یاد خدای بزرگ
صبا هستم 17 ساله از اصفهان(یادم به نقاشی نقاشیِ شبکه پویا افتاد:/ )

(26-12-2020، 20:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:11)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جـان ^ـ^
گل روی ماه رو ♥
^^
فدای شما
بانام و یاد خدای بزرگ

عـزیزم خیلی خوشبختمـ^ـ^

من سـالی دوبار اصفهـان میرمـ ( خـانوادع مـادرمـ اونجـان)

دوازدهمـی؟!!

RE: گفتگو ازاد نسخه ۳۹۳ - _ƇRAƵƳ_ - 26-12-2020

(26-12-2020، 20:17)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-12-2020، 20:14)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
فدای شما
بانام و یاد خدای بزرگ

عـزیزم خیلی خوشبختمـ^ـ^

من سـالی دوبار اصفهـان میرمـ ( خـانوادع مـادرمـ اونجـان)

دوازدهمـی؟!!
همچنین بانو(:

البته خودِ اصفهان زندگی نمیکنم
یه بار بیایند خونه ما^^

بله دوازدهمم