انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:39)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 12:38)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وظیفه یک نویسنده زدن تاپیکه.
تاپیک "وظیفه یک نویسنده" توی بخش مخصوص نویسندگان متخصص است.
شما هر وقت مدیر شدی بیا وسط...

تو هم هروقت مدیر شدیکاری کن بقیه محروم بشن
من از مدیر شدن خودم حرف زدم؟

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - م‍حمّد - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر بار اومدیم اینجا یا این ممد گاو کش یه اکانت زده یا مدیرا دارن با هم دعوا میفتن
بزارین یکم خوش باشیم
تا ما یه چیز میگیم این اندروید فورا میخواد ما رو از پنجا جا منهدم کنه
حالا که اینجوری دارن پاچه همو میگیرن همه لال شدن

حتی فحش دادن به ممدم درست نیست

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - BIG-DARK - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 12:37)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا اصل کار کاربرای گرامی هستن
که باید نظر بدن و با مدیریت یه نفر موافقط کنن اگه اینطور بود فلش هم بهتر بود
الان یکی از دخترا مدیر شده همه دوستاش رو هم مدیر کرده!
بله نظر شما متینه Smile
جانممممم؟! 0-0
عجبببب من خفه خون گرفتم چرا یهویی؟!

چشم و هم چشمی
یک دلیل
عقده یه دلیل
پز به کاربرا یه دلیل
حرف حرف خودشون بودن یه دلیل
همه اینا به خاطر این مدیر شدن بعدا اسمشونم مییبرم به زودی!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:38)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق زدن و به فکر سایت بودن نیازی نیست طرف مدیر باشه!!
کاربرا هم میتونن این حرفای آرشو بزنن!! با این تفاوته که آرش جسارت کرد گفت!!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:42)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق زدن و به فکر سایت بودن نیازی نیست طرف مدیر باشه!!
کاربرا هم میتونن این حرفای آرشو بزنن!! با این تفاوته که آرش جسارت کرد گفت!!
برو به سلامت

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - م‍حمّد - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:41)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 12:40)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله نظر شما متینه Smile
جانممممم؟! 0-0

چشم و هم چشمی
یک  دلیل
عقده یه دلیل
پز به کاربرا یه دلیل
من بجای تو بودم این کارو نمیکردم (نصیحت برادرانه)

(09-02-2021، 12:39)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم هروقت مدیر شدیکاری کن بقیه محروم بشن
جانننن...حرف دل یه سایتو زدی...
البته حرف من نیستا!! چون پرهام با من کاری نداره ولی طوری حرف میزنه انگار همش ممدگاوکشو اون میزنه بن میکنه!!
تازه پرهام جان تو هم گفتی "کسی حق نداره در مورد ممدگاوکش حرف بزنه و حتی نباید پیاماشو ریپ کنین" حالا بگذریم که خیلیا قبولش نکردن ولی تو نمیتونستی این حرفو به صورت دستوری به همه منتقل کنی!!

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - BIG-DARK - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:43)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 12:41)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم و هم چشمی
یک  دلیل
عقده یه دلیل
پز به کاربرا یه دلیل
من بجای تو بودم این کارو نمیکردم (نصیحت برادرانه)
من خودمو کنار میکشم کاری به کسیم ندارن اما به موقعش میدونم گندشو اینا در میارن
اینم نصیحت من
الانم میگم
من کناره گیری میکنم هرکی بهتر بع فکر انجمنه بین مدیرا و نویسنده ها درست کنه به منم هیچ مربوط نیست منم فعالیت خودمو میکنم
امیداورم دیگه کشش نیارید

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Mohlek - 09-02-2021

(09-02-2021، 12:41)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-02-2021، 12:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر بار اومدیم اینجا یا این ممد گاو کش یه اکانت زده یا مدیرا دارن با هم دعوا میفتن
بزارین یکم خوش باشیم
تا ما یه چیز میگیم این اندروید فورا میخواد ما رو از پنجا جا منهدم کنه
حالا که اینجوری دارن پاچه همو میگیرن همه لال شدن

حتی فحش دادن به ممدم درست نیست
بله میدونم ولی خب اعصاب داغون دیگع ممد گاو کش حالیش نیست...

(09-02-2021، 12:41)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله نظر شما متینه Smile
جانممممم؟! 0-0

چشم و هم چشمی
یک دلیل
عقده یه دلیل
پز به کاربرا یه دلیل
:|
من خبری از این جور چیزا ندارم...مدت زیادی نیست اومدم!!