انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 (/showthread.php?tid=294339)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 21-02-2021

(21-02-2021، 17:08)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساندیس هم قبوله
خب الان نـَوتو دوست داشته باش لطفا
باش
(21-02-2021، 17:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"

این هموطن و اتک فن گرام دیگه چرا محروم شد؟؟ ۰-۰
کل کل با تیم مدیریت

دقیقا نمیدونم

@*VENUS* بیا ی توضیحی بدع

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - _sehun_ - 21-02-2021

(21-02-2021، 17:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟
میدونم منظورت من بودم/:
دانش آموز عزیز شما کلاس رفتین و بلدین از همون روش استفاده کنید/:
چخبرتهههههه

(21-02-2021، 17:05)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی گلم چشات قشنگ میبینه
راستی شما رلی یا سینگل؟

من پشنهاد زیاد دارم ولی ترجیح میدم سینگل باشم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - فرنودِ بن گیومرث - 21-02-2021

(21-02-2021، 17:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خیرم.
عجبا.
مگه چی کار کردُم.

واسه چی همینجوری میذاری میری همه چیم پاک میکنی ؟
مردکککک -__-
نه تنها دیگه جیگر طلا نیستی ! بلکه دیگه دُردونه ها نیستی !!
میدونی چقدر دنبال یه آیدی ازت گشتیم ؟

وبیسبیحسکبی

من توضیح می دم برای شوما.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مخشو بزنم؟

@★ɢʟᴏʀɪᴀ★

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 21-02-2021

(21-02-2021، 16:27)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 14:47)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ِنَ حـالی نَ احـوالـی :/
ناسلامـتـی قرار بـود دعوت کنـی بیام خونتون همش چن مین فاصلـع داریمـ :!

شقـی نـاموسـآ آب شو تو هنوز بـه من پیــتزا ندادی"."

شرمنده):
دیگه تکرار نمیشه):
تو ک همش بیرونی|:
حالا خوبه استوریاتو میبینیم
بستنیییی پیتزااااااا
ایششششش

(21-02-2021، 14:47)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟حالت خوبه ژیژر؟
ن داغونم

(21-02-2021، 14:47)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والله من هر از چند گاهی نیاز دارم برم توی غار ولی خب الان بازگشتم و خیلی هم از کرده خود دلشادم.

هیچ جا همچو فلشخور باعث نمی شه آدم بنویسه.

منم غار می‌خوام._.

اره واقعا من آدم کم حرفیم ولی اینجا میام ماشالاااااه:ngh:
دهنم بسته نمیشه):

اوکـ هــانـی سعـی میکمـ عفوت کنمـ:/

نَ بـآ بـا خونه امـ گـاهـی وقتـا  خوبـ تایمـ بچـه هـآ خالیـه میریمـ بیرون :/
ببین هر چی هم بگی نمی تونی پیتزا رو بپیچونـی گل من

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 21-02-2021

(21-02-2021، 17:10)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:05)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی شما رلی یا سینگل؟

اهان منم زیاد خواستگار دارم ولی میگم قصد ادامه تحصیل دارم حتی یه ترکیه ای هم بهم درخاست داد ولی من قبول نکردم

(21-02-2021، 17:06)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 16:17)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخصوصا نقاشیام؟  Telegh_01

عرر نمیرههه crying
پول دکتر نداریییمم

آره اونـا کـه حـرفـ نـدارع:/

بله بله/:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۰9 - Emmɑ - 21-02-2021

(21-02-2021، 17:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مخشو بزنم؟

★ɢʟᴏʀɪᴀ★
احیانا این چند سالشه؟

(21-02-2021، 17:12)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:10)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهان منم زیاد خواستگار دارم ولی میگم قصد ادامه تحصیل دارم حتی یه ترکیه ای هم بهم درخاست داد ولی من قبول نکردم

منم یکی از اعضای اکسو بهم پیشنهاد داد ولی قبول نکردم

(21-02-2021، 17:13)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2021، 17:11)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخشو بزنم؟

★ɢʟᴏʀɪᴀ★
احیانا این چند سالشه؟

نمیدونم

مخشو بزنم یا بندازمش واس فامیلمون؟