انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Prometheus - 18-05-2021

(18-05-2021، 18:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم منم  Wink
گمشو یک بار دیگه ای این  Smile  Undecided  Sleepy  Wink  Rolleyes  Shy  Sad  crying  Confused  Blush  Angry  Angel  Huh  استفاده کنی میزنمت-ــــــــــــــــــــــــــ-

crying Sad Shy Rolleyes Tongue Big Grin Cool Wink Smile Undecided Sleepy Idea Huh Heart Exclamation Dodgy Confused Blush Angry Angel

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 18-05-2021

(18-05-2021، 18:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو یک بار دیگه ای این  Smile  Undecided  Sleepy  Wink  Rolleyes  Shy  Sad  crying  Confused  Blush  Angry  Angel  Huh  استفاده کنی میزنمت-ــــــــــــــــــــــــــ-

crying  Sad  Shy  Rolleyes  Tongue  Big Grin  Cool  Wink  Smile  Undecided  Sleepy  Idea  Huh  Heart  Exclamation  Dodgy  Confused  Blush  Angry  Angel
حسین تو اذیتم نکن دیگه -ــــــــــــــــــــــــــ-
آدم بچه رو اذیت نمیکنه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 18-05-2021

(18-05-2021، 18:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 17:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالیه لب و گوشا یکم بد شده ولی در کل پکیج خوشمزه ایه ((((:

آخه میدونی من نقاشیم افتضاحه):
مرسی^^♥
نه نه اینکه نقاشی رو به طور جدی دنبال نکردی و اینو کشیدی واقعا حیرت انگیزه (((:

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - شـــقآیــق - 18-05-2021

چ بحث مزخرفی

(18-05-2021، 19:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بحث مزخرفی
کمبود محبت دارم))))::::

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - *Aɴѕel* - 18-05-2021

هعی

(18-05-2021، 19:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بحث مزخرفی

دیوانه با تو نبودم ک
این بحث دوس دختر پسر میگم ک امروز افتاده تو فلش

کمبود محبتم نداری):

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - آمین - 18-05-2021

(18-05-2021، 18:33)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اخوی چطوری جون دل؟ سرکیفی؟
میگی کاری نداری بعد تگ میکنی جوابمو میدی بدل نگیر شوخی بود
شمایی کہ خیلی مطالعہ کردی میشہ بگی چی مطالعہ کردی ک منم عین شما مطالعہ کنم و آگاہ شم؟ در ضمن شھید مطھری اصلا تایید نکرد این ھنوز یک فرضیس ک ثابت نشدہ بعد میگی علم ژنتیک من کاری ب شجرہ نامہ شما ندارم اما میخام اولین نفرتون پس از کجا اومد؟
ما کہ الحمداللہ اولین مخلوقمون حضرت آدمہ ک خداوند اون رو آفریدہ این فلاسف غرب و خارج اینقدر بی بند و بارہ ک ھر کسی ھر شعری میگہ و مینویسہ صرفا چون خارجیہ فک میکنیم حتما صحیحہ ن داداش اینطور نیس و این حرف ب قول شما علم ژنتیک ھنوز ثابت نشدس بعد تو اینقدر محکم ازش دفاع میکنی؟
این چرندیات و مزخرفاتی ک میگن با عقل تو جور درمیاد؟ داداش فقط بات شوخی کردما ناراحت ک نشدی فقط خواستم ببینی این علم ما انسانھا اینقدر در این دنیا محدودہ ک نمیتونہ جواب صفر بتوان صفر رو بدہ خلاصہ ما ھم ی عقلی داریم دیگ بدل نگیر خیرسرمون طلبہ ایم

سلام اقای طلبه
چون گفتین طلبه این میشه یه سوال بپرسم؟
ایا درسته که عایشه همسر حضرت محمد واقعا ۹ ساله بودن چون پیامبر اون موقع خب بزرگ بودن یعنی اون موقع هم کودک همسری بوده؟
ممنون میشم جواب سوال رو بدید

(18-05-2021، 19:08)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی

تو را چ شده

(18-05-2021، 19:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 19:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیوانه با تو نبودم ک
این بحث دوس دختر پسر میگم ک امروز افتاده تو فلش

کمبود محبتم نداری):
میدونم با من نبودی._.حوصله تگ نداشتم .-.
دارممم)): میخوای پسوردمو بدم ببین همش خالیه)))):دوروزه همینطوریه عررر