انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] (/showthread.php?tid=298010)

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - *VENUS* - 05-08-2021

(04-08-2021، 23:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برام زیاد این اتفاق میوفته
چون درگیر ذهنت تو همون مسئله و هی داره مرورش میکنه
هر خوابی که میبینی کلی ریشه و دلیل داره.
اگه روانکاوی بشی میبینی مثلا یهو ریشه ی این خوابت برمیگرده به ۳ سالگیت که حتی یادت نمیاد

من دقیقا میدونم واسه چیهTelegh_01 ولی آخه یه ذره تنوع بد نیست. اکثرا که هیچی نمیبینم. از هر تا خوابم ۸ تاش همون چیزای تکراریه یه دونش کاملا مسخره. شاید یدونه عجیب

چه جالب !
نشنیده بودم تا حالا کسی مدام یک خوابو ببینه
برای خودم تا حالا شده که یک خوابو ۳-۴ بار ببینم
ولی نه همش

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - Đęąđ.ğïřł - 05-08-2021

(04-08-2021، 23:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چرا باید به راه رفتن تو هوا فک کنم یا چرا باید به سفر تو فضا فک کنمو...:|
کلا خواب فلسفه داره به نظرم که فعلا کسی نمیتونع درکش کنه .__.

اینارو همشو یونگ توضیح داده. یک کتاب داره به اسم رویا
بر اساس تفکرات ضمیر ناخوداگاهت، تفکراتت، به شکل های مختلف در میاد
من اونقدری علم ندارم ولی مثلا کسی که خواب پرت شدن از ارتفاع رو میبینه نشون دهنده ی استرس زیاده
اگر دوست داری میتونم کتابشو به صورت پی دی اف پیدا کنم و برات بفرستم ^^

پرت شدن اول خواب اگه اشتیاه نشون دهنده اینه مغز زودتر از سایر اعضا به خواب میره
این حرف نمیتونه درست باشه چون بعضی اتفاقاتو ادم از قبل تو خواب میبینه پس هیچ پیش زمینه ای نداره ازش
یا کسایی رو ببینه که هیچ وقت ندیدشون ..من خودم خواب یکی از اقوام دورمونو دیدم ک خیلی سال پیش مرد من حتی نمیشناختمش و اصلا نمیدونستم کارش چیه ولی تو خوابم تو همون موقعیت کاریش دیدم:||

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - Prometheus - 05-08-2021

(04-08-2021، 23:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:53)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برام زیاد این اتفاق میوفته
چون درگیر ذهنت تو همون مسئله و هی داره مرورش میکنه
هر خوابی که میبینی کلی ریشه و دلیل داره.
اگه روانکاوی بشی میبینی مثلا یهو ریشه ی این خوابت برمیگرده به ۳ سالگیت که حتی یادت نمیاد

من دقیقا میدونم واسه چیهTelegh_01 ولی آخه یه ذره تنوع بد نیست. اکثرا که هیچی نمیبینم. از هر تا خوابم ۸ تاش همون چیزای تکراریه یه دونش کاملا مسخره. شاید یدونه عجیب

خوابت چجوریه¿ مون تکراریه

(04-08-2021، 23:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:57)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا همچین اتفاقی میوفته؟
یعنی دو نفر دقیقااا یک خوابو ببینن؟

شبت بخیر. خوب بخوابی

اره :|||||| دوبار برام اتفاق افتاد
مو به مو

من خواب دنباله دارم میبینم =| مثل سریاله
بنویسمشون اسکار بهترین فیلنامه میگیره

واجب شد برم تو زمینه خواب یکم اطلاعات جمع کنم ._.
و بالاخره گشادیمو بذارم کنار و بشینم کتاب یونگو تا اخر بخونم

RE: گفتگوی آزاد نسخه [۴۵۱] - Đęąđ.ğïřł - 05-08-2021

(05-08-2021، 0:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب !
نشنیده بودم تا حالا کسی مدام یک خوابو ببینه
برای خودم تا حالا شده که یک خوابو ۳-۴ بار ببینم
ولی نه همش

من یه سری خواباس ۷،۸سال یا حتی بیشتر دارم میبینم .___.

(05-08-2021، 0:00)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خالی رو صد بار گوش کردم -__-

منم گوش کردما. ولی ننشستم متنشو بخونم ببینم دقیق چی گفته

من فقط اهنگای بهرام رو اینجوری گوش دادم =)))))

(05-08-2021، 0:01)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو همشو یونگ توضیح داده. یک کتاب داره به اسم رویا
بر اساس تفکرات ضمیر ناخوداگاهت، تفکراتت، به شکل های مختلف در میاد
من اونقدری علم ندارم ولی مثلا کسی که خواب پرت شدن از ارتفاع رو میبینه نشون دهنده ی استرس زیاده
اگر دوست داری میتونم کتابشو به صورت پی دی اف پیدا کنم و برات بفرستم ^^

پرت شدن اول خواب اگه اشتیاه نشون دهنده اینه مغز زودتر از سایر اعضا به خواب میره
این حرف نمیتونه درست باشه چون بعضی اتفاقاتو ادم از قبل تو خواب میبینه پس هیچ پیش زمینه ای نداره ازش
یا کسایی رو ببینه که هیچ وقت ندیدشون ..من خودم خواب یکی از اقوام دورمونو دیدم ک خیلی سال پیش مرد من حتی نمیشناختمش و اصلا نمیدونستم کارش چیه ولی تو خوابم تو همون موقعیت کاریش دیدم:||

این باز تو بخش فلسفی اسلامی قابل توضیح دادنه
واسه همین روانشناسا هر دو بخشو میخونن
هم علم هم عرفان و فلسفه و البته دین
البته شاید یونگ و فروید واسه اینا هم توضیح داشته باشن. چون من خیلی اطلاعات ندارم

(05-08-2021، 0:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2021، 23:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره :|||||| دوبار برام اتفاق افتاد
مو به مو

من خواب دنباله دارم میبینم =| مثل سریاله
بنویسمشون اسکار بهترین فیلنامه میگیره

میخوای بیام تو خوابت ؟ ='))

بچه هاااا ذهنم درگیر شد باز ._.

(05-08-2021، 0:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2021، 0:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نمیدونم چه شکلی ای
بیای هم نمیفهمم تویی ):

(05-08-2021، 0:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هاااا ذهنم درگیر شد باز ._.

(05-08-2021، 0:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که نمیدونم چه شکلی ای
بیای هم نمیفهمم تویی ):

هفت هفت هفت دالی
اینو یادت بمونه
نمیدونم میشه یا نه :| امتحان نکرذم...
کردما...ولی نه درست حسابی =|