انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [461] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [461] (/showthread.php?tid=298243)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:43)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهرام باید من و تو رو رپ کنه بمولا
معلوم هس کجایی؟

نه اینکه پر از مفهوم فلسفی هستیم.

خونمون.

(08-10-2021، 19:44)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونت كنارة رجب/:
 مگ مِشِة
  ماركو اندرسون هميشه دنبال اخبار بودش.

رژب

همه چیز امکان داره v:

خوب من همیشه دنبال اولشم
رژلب0_0
 همه چيز مكان داره بله درست..
 خوب ولي بعد يه مدت ميرسي ب تهش!_!
فكر بعدشم  كردي؟؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shahid - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:44)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:43)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهرام باید من و تو رو رپ کنه بمولا
معلوم هس کجایی؟

خونمون.

(08-10-2021، 19:44)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونت كنارة رجب/:
 مگ مِشِة
  ماركو اندرسون هميشه دنبال اخبار بودش.

رژب

همه چیز امکان داره v:

خوب من همیشه دنبال اولشم

گنده ترین سوالمی سید

ن ابلح باید ی چیز دیگ میگفتی
نایاک ساواکی چته باز؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Prometheus - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:48)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون.

رژب

همه چیز امکان داره v:

خوب من همیشه دنبال اولشم
رژلب0_0
فكر بعدشم  كردي؟؟

تهش زیاد مهم نیست چی میشه.

بعدشو ول کن

(08-10-2021، 19:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:48)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژلب0_0
فكر بعدشم  كردي؟؟

بعدشو ول کن

ن دگِ
 اگه مهم نيست چرا اولش بايد مهم باش!_!
 از همون اول پس مهم نيست.

(08-10-2021، 19:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون.

رژب

همه چیز امکان داره v:

خوب من همیشه دنبال اولشم

گنده ترین سوالمی سید

نایاک ساواکی چته باز؟

من؟!

زیر سایتیم مشتی
*از اینا؟

چته

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shahid - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:52)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گنده ترین سوالمی سید

نایاک ساواکی چته باز؟

من؟!

زیر سایتیم مشتی
*از اینا؟

چته

آره خود خودت

ن ابلح اونو میگم تو تو دید من نیستی
آره چشه مگ؟ خیلی بک خفنی داد

ناراحتم که چرا بارون نمیاد

(08-10-2021، 19:51)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:50)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدشو ول کن

ن دگِ
 از همون اول پس مهم نيست.

تا که بتونیم از مسیر لذت ببریم..
چون مقصدی در کار نیست.

اینکه تو پروفایل خودته.

اینکه بدونی انسان به وجود اومده جذابتره یا اینکه بفهمی انسان چجوری از بین میره؟

البته شاید دارم بیرحمانه نگاه میکنم.

چون من ته همه چیزو سیاهی و نابودی میبینم.

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - سهَ‌ند - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 18:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همون سریالا که همه میبینن و دوسش دارن و میگن خیلی خفن بود و من هیچوقت نمیبینمش  Telegh_01

خب همت کن ببینش مسلمون  Telegh_01

ترجیح میدم عنه با یه دونه ه رو دوباره ببینم. بهترین سریال جهان

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shghyegh - 08-10-2021

(08-10-2021، 19:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:08)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوندممم*-*

مخسییییی(:

دوباره بخون

(08-10-2021، 19:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدش ۱۵۰ سانته ولیییی...
ینی چی ینی هرکی قدش ۱۵۰ سانته کیوت نیس عبضی؟ Dodgy  crying

عه اون دی جیه

نه بابا ۱۵۰ سانتیا کیوتن فقط نمیدونم تو چرا این وسط بد در رفتی
ب تو رفتممم

(08-10-2021، 19:55)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:23)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب همت کن ببینش مسلمون  Telegh_01

ترجیح میدم عنه با یه دونه ه رو دوباره ببینم. بهترین سریال جهان

چهههه

(08-10-2021، 19:55)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 19:51)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دگِ
 از همون اول پس مهم نيست.

تا که بتونیم از مسیر لذت ببریم..
چون مقصدی در کار نیست.

اینکه تو پروفایل خودته.

اینکه بدونی انسان به وجود اومده جذابتره یا اینکه بفهمی انسان چجوری از بین میره؟

البته شاید دارم بیرحمانه نگاه میکنم.

چون من ته همه چیزو سیاهی و نابودی میبینم.
جووونم چ پسري(:
 ديدي تهش رسيدي.
 خب منم نگاهم همين چون جهان جور ديگري شده|: