انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 14:30)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزای دوست داشتنی این فروم قدیمی، مرسی که تو این بی اینترنتیا اسباب یکم تخلیه بخار من شدید Heart

به عنوان یه آدم که از بیرون اومده، دیدن این حرفای شما، داستانایی که از قدیما داشتید و خاطراتی که با همدیگه گذروندید واقعا جذاب بود Heart

نتا که داره وصل میشه، احتمالا من بازم میرم گم و گور میشم، ولی هر از چندگاهی برمیگردم اینجا ببینم چیکارا میکنید Smile

این انجمنا و سایتای قدیمی، خیلی نایاب و با ارزشن، قسمتی از تاریخ اینترنت ایرانن، نذارید اینجا بمیره. حتی اگر سایت مشکل مالی داشت پول بذارید روی هم و هاست بگیرید.

خیلی دوستتون دارم، مرسی که این چند روز میزبان من بودید Heart

آوووووو عزیییزم
خوشحالم که توام مثل ما وایب و حال خوب رو گرفتی
توام دوستمونی ازین ب بعد حتما بازم بیا و سر بزن و صحبت کن باهامون بوس بوس

(17-01-2026، 14:37)[χσℓσνєѕтєя] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:34)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلو بیبیییییی^_^

هااای

میگن امشب وصل میشه

(17-01-2026، 14:38)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:37)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادرس و شماره تلفن بزار براتون تیپاکس کنم(=
تو شماره تلفن بده خودم میام ازت میگیرم بیتا

09366494467

(17-01-2026، 14:38)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرفکت ترین زبانه((((=

انرژی زنانه صرف نمیشه توش D:

دقیقا داشتم ب این فکر میکردم مناسب دعوا و کلکل ریدن ب اینو اونه((=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

(17-01-2026، 14:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس میکنم نت من حتی ضعیف تر شده^-^

نت خط من کامل قطع شده. ملی و اینا هم نیست. کلا قطعه.

دیقا منم با هاتسپات اومدم =/

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 14:36)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:33)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مارو دور ننداز):

بابا چه حرفیه (((((: هر از چند گاهی حتما بر میگردم سر میزنم

خوشحال میشیم(:
کارایی که انجام دادی هم حتما بذار^^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 14:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت خط من کامل قطع شده. ملی و اینا هم نیست. کلا قطعه.

شقایق تو مرجع تقلیدت سیستانیه یا مکارم؟

(17-01-2026، 14:49)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:45)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزدوری آقا؟

(17-01-2026، 14:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:49)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزدوری آقا؟
من برای 250 مگ اینترنت کلی آدم فروختم
آخرم اینترنتا قطع شد حقمو خوردن نامردا

(17-01-2026، 14:56)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:54)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مزدوری آقا؟

اوه اوه همونه پس

(17-01-2026، 14:58)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 14:56)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه همونه پس
شقایق عکستو به مامانم نشون دادم گفت فردا بیاییم خواستگاری
نگو عکس پروفایلت خودت نیستی : (

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://my.files.ir/drive/s/G3BIf0XNw8LpiFG84FqFXtDdXKHXai

تست کنید

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 14:30)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزای دوست داشتنی این فروم قدیمی، مرسی که تو این بی اینترنتیا اسباب یکم تخلیه بخار من شدید  Heart

به عنوان یه آدم که از بیرون اومده، دیدن این حرفای شما، داستانایی که از قدیما داشتید و خاطراتی که با همدیگه گذروندید واقعا جذاب بود Heart

نتا که داره وصل میشه، احتمالا من بازم میرم گم و گور میشم، ولی هر از چندگاهی برمیگردم اینجا ببینم چیکارا میکنید Smile

این انجمنا و سایتای قدیمی، خیلی نایاب و با ارزشن، قسمتی از تاریخ اینترنت ایرانن، نذارید اینجا بمیره. حتی اگر سایت مشکل مالی داشت پول بذارید روی هم و هاست بگیرید.

خیلی دوستتون دارم، مرسی که این چند روز میزبان من بودید Heart

می‌گن جلو جلو ذوق کنی کنسله ها. یهو دیدی وصل نشد
اونوقت مثل اونموقعا می‌شه که از دوستت جلوی در دانشگاه خداحافظی می‌کنی ولی بعدش مسیرتون با هم یکی می‌شه و جفتتون معذب در سکوت ادامه می‌دید =)

King Vahid only