انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 03-05-2026

(03-05-2026، 20:13)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۲ دفعه از صبح تا الان گفتم قیمت دلارو
چرا به رگ اونی که طرفداره بر نمیخوره

سلام داداش، اونیکه باید تکون میخورد نخورد، تو چرا خودتو این همه آتیش زدی؟
دلار ۱۹۰ تومنی نه دفاع داره نه توجیه، حرف من مفهومش اصلا مربوط به سیاست و اقتصاد نیست، مرتبط میشه به خصوصیت یک شخص خاص.
فهمیدن همچین حرف های پیش پا افتاده‌ای خیلی ساده و راحته.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:07)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اراده کنی حذف فیزیکش میکنم گلم  735
داری وابستم میکنی مردددد

(03-05-2026، 22:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی یه چروک هم نداری که به خودت میگی پیر، تازه اول زندگیته دختر
اون بچه خوشحال رو هم از طرف من بچلونش

چرا از خودت عکس نمیزاری._.

من اصلا از خودم عکس نمیگیرم، وقتی عکس ندارم چی بزارم؟

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری وابستم میکنی مردددد

حالا برای ما یه عکس بگیر

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:21)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:18)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عکسای دونفرمون رو اینجا گذاشتی؟ نمیدونی حفظ حریم خصوصی برام‌ مهمه؟

تو کدومشی؟ اون قورباغه منم

دخترم دیگه ._______.
مگه نمیشناسمت ک معرفی میکنی._____.

(03-05-2026، 22:26)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری وابستم میکنی مردددد

همین الان یه عکس بگیر^_^

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:21)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم دیگه ._______.

همین الان یه عکس بگیر^_^

بزار همه عکسامونو ببینن حسودی کنن 
خصوصا علی کدئین  11

(03-05-2026، 22:17)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:09)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی یه چروک هم نداری که به خودت میگی پیر، تازه اول زندگیته دختر
اون بچه خوشحال رو هم از طرف من بچلونش

قربونت کلا نزدیک تولدم میشه هر سال احساس پیری میکنمSmile)
چشم چشم

عههه؟ تولدته؟ خیلی مبارک باشه، ایشالا امسال بترکونی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:17)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت کلا نزدیک تولدم میشه هر سال احساس پیری میکنمSmile)
چشم چشم

نه هنوززز خرداده ولی دیگ از الانا افسردگی میگیرم

(03-05-2026، 22:27)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا برای ما یه عکس بگیر

نمیدونم چرا اصلا خوشم نمیاد از عکس گرفتن، از بچگی همین طور بودم

(03-05-2026، 22:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم دیگه ._______.

همین الان یه عکس بگیر^_^

واقعا عذرخواهم، کلا از عکس گرفتن خوشم نمیاد

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:29)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترم دیگه ._______.

همین الان یه عکس بگیر^_^

بزار همه عکسامونو ببینن حسودی کنن 
خصوصا علی کدئین  11

چشم حسووود کووووووررررررر

(03-05-2026، 22:30)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:29)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه هنوززز خرداده ولی دیگ از الانا افسردگی میگیرم

اووه چه دورخیزی میکنه افسردگی و احساساتت پس Big Grin
خود روز تولد چه جور احساس داری؟ اونم افسرده؟ بیشتر افسرده؟ یا خیلی خوشحال؟