انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【81】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【81】 (/showthread.php?tid=88720)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-02-2014

(15-02-2014، 19:49)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشالی زیاد حرف زدن و از یادش برد -_-

|: مـن به خدا غلط بکنم وقتی تو هستی خـوشحـآل بشـم :| !!

فرزام |: !!

یـه نـام کـآربـری بـآحـآل بـرا مـن پیـدا میکنی ؟! |: ؟! /:

هـوم!؟

آخـه نـآم کـاربـریـآت بـآحـآلن !! /:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 15-02-2014

کم کم خودم دارم باور میکنم داداشه فرزامم :|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - First Star - 15-02-2014

(15-02-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:41)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ(:

هـآی دوســت عـزیـز نورا خانـومی ...

جدیدا مد شده میگی هــای|:
خانومی رو نگو بدم میاد-____-
منم سلام کنم^__-
هــای ایمان(:

بـه تـآزه وآرِدها میگـیم هـآی ...

به قـدیمی ها میـگم سـلآم اُل بیوتی فریـندٌ

آهــآ|:

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 15-02-2014

عليــــــــ×ــــــــك
نورايي^_^
فقط نوراروديدم!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - !~IмДи~! - 15-02-2014

(15-02-2014، 19:49)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـیـر ؟؟ !! • نمـیدوـنم !! Huh

بآلآخــره دیـد من 4 سـآله دیـگه هم از پیـش رد بشـم شمـآره نمیندازم ...

خودش پـآ پیـش گـذآش ...

یـآ فسیل |: بـه پای هم فسلی شیـن رمـآنتیک تره |: !!

|: اُسکـل -__- دختـررو میگـم !! :|

اُمـُــّـل

حـآلـآ هر خـری رو کـع میـگی

ایـشـآلله خـودتـــ فسـیل شـی ،_،

ایـشـآلله مومیـآییتـــ کنن خخخخخ *_*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کـلیـــک لطفـآٌ

یه سر بزن

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 15-02-2014

اغ!
ايسانم رويت شد!

(15-02-2014، 19:52)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عليــــــــ×ــــــــك
نورايي^_^
فقط نوراروديدم!

لیلایی^_^
کجا بودی دلم برات تنگ شده بود(:
ستاره ها مبارک

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 15-02-2014

(15-02-2014، 19:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:49)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشالی زیاد حرف زدن و از یادش برد -_-

|: مـن به خدا غلط بکنم وقتی تو هستی خـوشحـآل بشـم :| !!

فرزام |: !!

یـه نـام کـآربـری بـآحـآل بـرا مـن پیـدا میکنی ؟! |: ؟! /:

هـوم!؟

آخـه نـآم کـاربـریـآت بـآحـآلن !! /:
افرین ^_^ 
نام کاربری ؟ ^_^ 
Take refuge in God from evil cursed

:|

RE: گــفـتگـوے آزاد 【81】 - !~IмДи~! - 15-02-2014

(15-02-2014، 19:51)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:48)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-02-2014، 19:41)جاستین جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـــ(:

هـآی دوســت عـزیـز نورا خانـومی ...

جدیدا مد شده میگی هــای|:
خانومی رو نگو بدم میاد-____-
منم سلام کنم^__-
هــای ایمان(:

بـه تـآزه وآرِدها میگـیم هـآی ...

به قـدیمی ها میـگم سـلآم اُل بیوتی فریـندٌ

آهــآ|:

YEH

ایـسـآن اوآتـآرتـو عوض کنـــ ... افتـضاح ...

بزار یه اواتار براتـــون بزارم ...

ایمان یه موضوع گذاشتیا-________-
به همه بگو برن ببینن|: