انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

برادر محمد من شمارو افزودم به لیستم :|

شما اگه نزاشتی هم نزاشتی :|||||||

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Albert wesker - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:15)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:49)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجــــــــــــــــــــــــــــــیکال جان ج پ.خ واجبهDodgy

اگــــــ ـ ـــــــــ ـــــهـ من دیگه اومدمDodgy
بای

پـآری .. )):
عجبا .. ب من پ.خ ندادی که خو .. )):

سارا alt+f4 رو بزن یه چیز بالحال میاد=)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mᴏsᴇs - 28-05-2014

مادر برات مادرترم از همونا که دورتن آدم ترم......
Angel

(28-05-2014، 12:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:09)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضـا خره هوییییی .. [!!]

|: ..
خره؟
:|
خُ ببخشید بُز :| !!

فرقی نداره که ؛ حیوون حیوونه ~_~
راس میگی.....
فاطی فاطیه....:|

(28-05-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه هر کی منو به لیستش اضافه میکنه منم اضافش میکنم!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 28-05-2014

هعــی ..
سَلـام فرینـی ..
نیــا؟
چیکا میکنید؟

(28-05-2014، 12:16)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:01)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلیلش چیه تونوقت که شما یه همچین فکری میکنی؟=|

لجی دیگه =|

فهمیدم همین جوری گفتی!
چون دلیل نداری=)

نه دلیل دارم :|
بعد از اون ماجرایه دعوام با فرزام ؛ ک محروم شدم و عرفان منو از محرومیت درآورد ؛ با من لج شدی :|

نمیدونم واقن چرا !؟UndecidedUndecidedExclamationExclamation

:| ما با هم خیلی حرف میزنیم که فهمیدی با شما لج شدم؟=)
ما هفته ای یه بار تو گفتگو آزاد هم دیه رو میبینیم=)
واقعا چجوری میگی باهات لج شدم؟=)) اگه کاری کردم که این فکرو میکنی بهم بگو تا دلیلشو بگم!
من با هیچکس تا حالا تو فلش خور لج نشدم!

هفته ی 1 بار هم ک میایم اصن حرف نمیزنیم :||

خوب فک کردم بعد از اون موضوعه لج شدید :|

ک اشتباه فکر کردم |:|:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Thyme - 28-05-2014

ایــــــــــــ کآش زمآن به عقبــــــــــ بر میگشتـــــــــــــــ
دارم یکیـــــــــــ یکیــــــــــــ دوستامو از دســــــ میدم
!!!
✘(●̮̮̃•)✘

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - First Star - 28-05-2014

فاطی ._.

آدرس مایلی فن رو بهم میدی ؟! ._.

(28-05-2014، 12:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:16)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:11)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:09)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لجی دیگه =|

فهمیدم همین جوری گفتی!
چون دلیل نداری=)

نه دلیل دارم :|
بعد از اون ماجرایه دعوام با فرزام ؛ ک محروم شدم و عرفان منو از محرومیت درآورد ؛ با من لج شدی :|

نمیدونم واقن چرا !؟UndecidedUndecidedExclamationExclamation

:| ما با هم خیلی حرف میزنیم که فهمیدی با شما لج شدم؟=)
ما هفته ای یه بار تو گفتگو آزاد هم دیه رو میبینیم=)
واقعا چجوری میگی باهات لج شدم؟=)) اگه کاری کردم که این فکرو میکنی بهم بگو تا دلیلشو بگم!
من با هیچکس تا حالا تو فلش خور لج نشدم!

هفته ی 1 بار هم ک میایم اصن حرف نمیزنیم :||

خوب فک کردم بعد از اون موضوعه لج شدید :|

ک اشتباه فکر کردم |:|:

اصلا من قضیه ی دعوای شما و فرزامو نمیدونم!
الان شما گفتی فهمیدم!

(28-05-2014، 12:19)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه هر کی منو به لیستش اضافه میکنه منم اضافش میکنم!

آخه وقتی تو پروفایل نوشتی همین 26 نفر ینی دیگه اضافه نمیشه دیگه ! :/