انجمن های تخصصی  فلش خور
گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ (/showthread.php?tid=163321)

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - βΑllεяiηΑ♡ - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:15)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان از من نصیحت!
هیچ وقت عاشق نشید!
به کسی اعتماد نکنید!
من دو بار عاشق شدم! دو بار هم عاشق یه دختر!
بار اول فحش داد رفت! دوباره اومد التماس!
بار دوم با یکی دیگه دیدمش! دلم شکست ):
تــف به هر چی عشق عاشقیه!
دیگه دو سال نه با کسی هستم نه میخام باشم خودمو خودم |:
الان هم دوسش دارم باز ولی...الان تو بغل یکی دیگه خوابه (:
هيچي تنهايي نميشه (#..)

گه نخور .. تو این دوره زمونه بهترینه =))
سارا يه بار ميگي خوبخ يه بار ميگي بده ||:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - sorena_77 - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:20)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:19)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:15)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان از من نصیحت!
هیچ وقت عاشق نشید!
به کسی اعتماد نکنید!
هيچي تنهايي نميشه (#..)
نه تنهایی خوب نیست افسردگی میاره! میشی مثل من |:
از ما که گذشته ولی تو هنوز جوونی بگرد دنبال یه پسر خوب!
||:

من ٩٩ سالمه |:

پسر چيه برم به نوه هام برسم .-،
|:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - βΑllεяiηΑ♡ - 22-08-2014

سوخته خايم 

رشتي

يني تهديگ ميخوام ||:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - AyDiN.S - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:20){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:18){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدیــن ^__^

:|

مهناز -__-
آیدیــن -ــــــــ-

این کصافته -__-

:|

هـآ .. ؟ O_o

این دوستت >__<

(22-08-2014، 23:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه من گوشیمُ میخوام .. میفهمی ؟ گوشیمو .. cry girl

من ح ميخوام كه نميفهمي ميگي برات بده |:

ولي گوشيتو>_<

لعنتي

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Magical Girl - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخته خايم 

رشتي

يني تهديگ ميخوام ||:

اون اسی ک تو اصفهان دادی یادته ؟ :|

حسابی مارو بکن ..

.
.
.
.
.
"حساب مارو بکن" ب لهجه اصفهونی =))

خیلی خندیدم !

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Jack Daniel'ѕ - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:21)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیره میخی چیست‎؟‪

یه جمله با لهجه مشهدی که دو معنی دارد:
۱- کیو دوس داری ‎؟‪
۲- با کی کار داری؟

مشهدیا نمیدونن چی میگن 0____0

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - AyDiN.S - 22-08-2014

:|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​|||||||||||||||||||||||||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://parsrooz.com/wp-content/uploads/2014/06/10443310_10152411677671840_3495116089768215969_n.jpg

(22-08-2014، 23:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخته خايم 

رشتي

يني تهديگ ميخوام ||:

اون اسی ک تو اصفهان دادی یادته ؟ :|

حسابی مارو بکن ..

.
.
.
.
.
"حساب مارو بکن" ب لهجه اصفهونی =))

خیلی خندیدم !
تبليغ كبابي ما (:

جلوي شما سيخ ميكنيم .-.

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Magical Girl - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان از من نصیحت!
هیچ وقت عاشق نشید!
به کسی اعتماد نکنید!
هيچي تنهايي نميشه (#..)

گه نخور .. تو این دوره زمونه بهترینه =))
سارا يه بار ميگي خوبخ يه بار ميگي بده ||:

من فقد گفتم تنهایی شرف داره ب "ح " :| درک نمیکنی !