انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - ..WonDerfull.. - 04-04-2013

خواهشـا یه کآری کنید لیست دوستان کاربرا تو پـروفایلشون نمیان شهSad

RE: پیشنهادات - panilife - 06-04-2013

سلام وقتتون بخیر! یه موضوعی بود که خواستم باهاتون در میون بذارم اینکه در قسمت بازی های سایت بعضی عکس هایی که برای لینک های بازی در کنار صفحات بازی قرار دادید نا مناسب هستند. چون در این سایت بچه ها هم هستند به ویژه در قسمت بازی مثلا من سایت شما رو خودم به خواهرم معرفی کردم اونم سنش خیلی کمه اما دیدن این عکس ها روی بازی ها واقعا جنبه ی جالبی برای این سنین نداره در حالی که همه ی این بازی ها هم فیلتر هستن پس گذاشتن این لینک ها چه فایده ای داره؟!! خواهشا در صورت امکان این موضوع رو پیگیری کنید! ببخشید که حرفام طولانی شد ممنون از سایت خوب و جالبتون

RE: پیشنهادات - ღ دختـــر آسمان ღ - 11-04-2013

میگم همه کسایی که این جا هستند در صورت امکان همه دسته جمعی بریم پارک اگه بیاینو این تبلیغ جنگ خان ها و اون بازی ها که همیشه بالای صفه هست بردارید و یه دکوراسیون به این جا بدید باید این جار شیک کنم تا ادم های دیگه بیشتر جذب این جا میشن من سایت های دیگه ای که رفتم ببخشید ولی خیلی جذاب ترند و تعداد افرادشون هم بالا ممنون میشم برسی کنید به این نظر Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: پیشنهادات - nina dobrev - 12-04-2013

با سلام
خواستم در باره ی پروفایل ها چیزی بگم
همیشه دوست داشتم پروفایل ها یه گالری شخصی برای عکس داشته باشن مثلا خودم دوست دارم اگه پروفایلم گالری داشت یه عالمه عکس های مورد علاقم و بزارم توش.و وقتی کسی به پروفایلم نگاه می کنه عکس های گالریم و ببینه!
مثل فیس بوک!ما که کمتر از فیس بوکیا نیستیم,هستیم؟Dodgy
لطفا اگه مدیران عزیز یا کاربرای گل خواستن در این باره با هم صحبت کنیم,بفرمایید.حالا هر کس با من هم عقیدست سپاس بده
ممنونSmileRolleyes

RE: پیشنهادات - saeed25/12 - 12-04-2013

(27-03-2013، 11:50)میلاد صادقی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنجره ی چت قرار بدید

میلاد راست میگه خیلی از کاربرها هستند که در نظرات بازی گفتگو میکنند
یه چت روم درست کنید که کاربرا برن اونجا

RE: پیشنهادات - ღ دختـــر آسمان ღ - 14-04-2013

(12-04-2013، 17:57)saeed25/12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2013، 11:50)میلاد صادقی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنجره ی چت قرار بدید

میلاد راست میگه خیلی از کاربرها هستند که در نظرات بازی گفتگو میکنند
یه چت روم درست کنید که کاربرا برن اونجا

اگه همچین چیزی رو درست کنید من دیگه این سایت نمیام تازه ما که گفت و گو ی ازاد و پیام خصوصی داریم برا چی اینو می خواینAngryAngry

RE: پیشنهادات - pink devil - 14-04-2013

(30-03-2013، 11:08)magic✘boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طــرح اعتبار بزارید فک کنم خیلی باحـال باشهRolleyes

قبلا اعتبار بود!
به خاطر بی جنبه بازیِ بعضــی از کاربرا برداشته شد!

RE: پیشنهادات - سمندر - 17-04-2013

لطفا مسابقه ی سوال تستی بذارینHeart

RE: پیشنهادات - ارمين2012 - 19-04-2013

سلام به همه ي مديران عزيز ميخواستم مدير بشم لطفا اگه بشه كاري كنين كه مدير شم

RE: پیشنهادات - ЯèŽvÀń - 21-04-2013

ساعت انجمنو درس کنین اشتباس