انجمن های تخصصی  فلش خور
" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " (/showthread.php?tid=239305)

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 01-08-2015

سـلام (: 

خدافظ -_- 

من خونه نیومده ، زنگ میزنن بیـآ ماشین اومد سنگ میخواد -_- 

آخه این راننده ها روز چیکار میکنن که شب میان »_« :ey1:

منتظرم باشید 

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - an idiot - 01-08-2015

(01-08-2015، 18:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:47)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآی گـآیز ._.

سلام نویسنده بخشم._.

مدیر ثـآبتم ._.

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - FARID.SHOMPET - 01-08-2015

نقل قول:
فـرید من هنوز تـو فکـرتم D:
بعله  kaffe2
منم ندیده نشناخته چشم بسته عاشقتم!

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 01-08-2015

(01-08-2015، 18:52)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " 74  سپاس شده توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
exanimate ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯ѕтαя gιяℓ✯ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Navisa. ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×WrOnG TuRn×

چه همه سپـآس ._.

نکنه دآرم میمرم ؟ =|

مـآل منــه -_-

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - tyjtfhdhr - 01-08-2015

اقا من شاید چن روز نباشم اجازه دارم اکانتمو ب کسی مثل فامیلم یا رفیقم بدم؟

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-08-2015

(01-08-2015، 18:53)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2015، 18:47)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـآی گـآیز ._.

سلام نویسنده بخشم._.

مدیر ثـآبتم ._.

چ حسی داری اهورا مدیر ثابت بخشتونه ؟ Big Grin

(01-08-2015، 18:53)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلام (: 

خدافظ -_- 

من خونه نیومده ، زنگ میزنن بیـآ ماشین اومد سنگ میخواد -_- 

آخه این راننده ها روز چیکار میکنن که شب میان »_« :ey1:

منتظرم باشید 

تو کارگاه می خوابی؟
دقیقا چی کار میکنی تو پسر؟

(01-08-2015، 18:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا من شاید چن روز نباشم اجازه دارم اکانتمو ب کسی مثل فامیلم یا رفیقم بدم؟

نه داداش

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 01-08-2015

سحر و امیر ج سلام منو ندادن :V -_-!

نقل قول:
مـآل منــه -_-
چقد یهو من پر طرفدار شدم!!!  Confused

RE: " گـفتگـوی آزاد نسـخه 253 " - an idiot - 01-08-2015

(01-08-2015، 18:53)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
بعله  kaffe2
منم ندیده نشناخته چشم بسته عاشقتم!

این الـآن چیز بـود دیگه =| ؟

چیز ..

._.