انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 429 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 429 (/showthread.php?tid=296901)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Đęąđ.ğïřł - 13-05-2021

(13-05-2021، 0:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 0:34)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید باید همبرگرم اضافه کنم به لیست
همبرگرو میخوری بخور
ولی خداوکیلی کاغذ ساندویوچشو ننداز دور
اون کاغذه جدا کاربرد داره بازیافته  Telegh_01

الان انقد گشنمه پتانسیل خوردن همون کاغذشم دارم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - Mohlek - 13-05-2021

(13-05-2021، 0:40)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 0:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همبرگرو میخوری بخور
ولی خداوکیلی کاغذ ساندویوچشو ننداز دور
اون کاغذه جدا کاربرد داره بازیافته  Telegh_01

الان انقد گشنمه پتانسیل خوردن همون کاغذشم دارم

تبریک میگم
شما یک ایرانی اصیل هستید Telegh_01

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - esiesi - 13-05-2021

(13-05-2021، 0:31)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ما هم مدیر بودیم هم نویسنده هم کاربر حرفه ای ولی دیدین بهمون از این بته جقه ها ندادن؟  :ngh:
Well, I'll be damned
اگه این اوپنینگ دیالوگ دکتر نیست، پس کیه؟ 
(13-05-2021، 0:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله بعله
شما اصن جزو مدیران دوران ژوراسیک فلش محسوب میشین
باید شمارو سر لوحمون قرار بدیمتون  Telegh_01

حقیقتا همچین عارزویی هیچکس واسم کرده بود
مرسی که هستی  Telegh_01

البته مال دوره اردویسین بودم من
سر لوحه که نه، باید به چشم یکی از خدایان المپ نشین ببینین منو (((:

کاری نکردم، تشویق کردن شما جوونا خیلی مهمه

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - sober - 13-05-2021

(13-05-2021، 0:40)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 0:36)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ßяɪcε
"*VENUS*"
از زیراب بیاین بیرون تا غرق نشدین

بزار یه اعترافی بکنم ..(اعترافات ساعت یک شب به بعد)
شاید یه ساعتم نشده باشه .. داشتم دنبال یه چیزی بین چتامون میگشتم که دیدم متاسفانه موجود نیست
همینطوری که نگاه میکردم دل تنگت شدم
میخواستم فردا بیام سراغت یذره دلمون وا شه 14k
ولی فکر نکن این حرفای الان منو از کار فردام منصرف میکنه D:

بیا عشقم
بیا
هروقت دوست داشتی بیا
قدمت سر چشم ^-^
منم دلتنگت بودممم

(13-05-2021، 0:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 0:31)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی ما هم مدیر بودیم هم نویسنده هم کاربر حرفه ای ولی دیدین بهمون از این بته جقه ها ندادن؟  :ngh:
Well, I'll be damned

خود خودمم
چطوریایی؟

(13-05-2021، 0:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Well, I'll be damned

(13-05-2021، 0:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله بعله
شما اصن جزو مدیران دوران ژوراسیک فلش محسوب میشین
باید شمارو سر لوحمون قرار بدیمتون  Telegh_01

حقیقتا همچین عارزویی هیچکس واسم کرده بود
مرسی که هستی  Telegh_01

داش یه امضا به ما بده ناموصا Telegh_01

(13-05-2021، 1:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Well, I'll be damned

داش یه امضا به ما بده ناموصا  Telegh_01
نه دیگه به هرکسی امضا نمیده برو پی کارت بینم -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - shghyegh - 13-05-2021

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210513-025626-Chrome.jpg
یکی بیاد اینو خالی کنه Telegh_01
گذاشتم بعد کنکور سروسامون بدمش Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 429 - esiesi - 13-05-2021

(13-05-2021، 1:08)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Well, I'll be damned
خود خودمم
چطوریایی؟
به به 
بد نیستم، 
تو چطوری دکی؟
تو چیکار میکنی؟
(13-05-2021، 1:10)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضا ندارم داداش شرمنده 
میتونی دعوتم کنی مجلس چیپس و ماست (((:

(13-05-2021، 1:13)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه به هرکسی امضا نمیده برو پی کارت بینم -_-
نه نیارین دیگه بابا
ما جوونیم
دلمون ب همینا خوشه v:

(13-05-2021، 1:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='sober' pid='3760248' dateline='1620857313']
خود خودمم
چطوریایی؟
به به 
بد نیستم، 
تو چطوری دکی؟
تو چیکار میکنی؟

[quote]
سلامتی
منم خوبم
مشغولیم
در حال حاضر دانشجوی ترم یک لیسانس روانشناسیم