انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 (/showthread.php?tid=263107)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - seekthelife - 06-11-2016

(06-11-2016، 5:33)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-11-2016، 20:46)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون جووور ادماااا خودشووون روزی صد بااار ارزوی مرگ میکنن.

(05-11-2016، 22:10)بهره نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکرنمیکنم اینجورباشه

اماااا چه تووو فک کنی چ نه اینجوریاااس.
صبح بخیررررررر

همش الکیه متاسفانه فقط بهونس

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - ѕтяong - 06-11-2016

بهووووونه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟

(06-11-2016، 5:39)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهووووونه واسه چی؟؟؟؟؟؟؟

که خودتومظلوم نمایش بدی بازهم میگم این کارایی که توداری میکنی من نمایش نامشونوشتم دیگه نفهمم خیلی خیطه

ههههه من مظلوم نمایی نمیکنم!!!!
نمایشنامه؟؟؟
فکرایی ک میکنی رو از سرخارج کن اونا اشتباس.

(06-11-2016، 5:43)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمایشنامه؟؟؟

متاسفانه همش درسته .فیلم بازی کردی که دختره پاکی هستیو ووو.. مطمعنم وکاملادرسته

(06-11-2016، 5:43)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمایشنامه؟؟؟

متاسفانه همش درسته .فیلم بازی کردی که دختره پاکی هستیو ووو..  مطمعنم وکاملادرسته

جناااب مهرداااد خان یا بهره یا این نام کاربریت قشنگ تره این یک
دو اینکه من همینیم ک هستم و تووو دنیای مجازی نمیشه قضاوت کرد.
سوم اینکه باااای.

(06-11-2016، 5:51)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جناااب مهرداااد خان یا بهره یا این نام کاربریت قشنگ تره این یک
دو اینکه من همینیم ک هستم و تووو دنیای مجازی نمیشه قضاوت کرد.
سوم اینکه باااای.

تودنیای واقعی هم دورویی متاسفانه کسی که تومجازی اینطوره تودنیای واقعی بدتره بعدشم خدافظی کردم شمامگه نمیخواستی بالکل بری ازفلش یادت رفته دیدی نرفتی کاملامشخصه دروغ گویی من اصلافکرنمیکردم اینطورباشی اونم یه دختر15ساله

اصن هر جوووور میخواااای فک کن مثلااا رفتن و نرفتن من خیلی دروغ بزرگیه؟؟؟
بعدم مجااازی خیلی فرق داره با واقعی من تووو ولقعی مشهورم ب ادم یخی اصن حرف نمیزنم ک بخوااام دروغ بگم بعدم من ۱۵سالمو ذهنم اینقد رشد نکرده ک تو فک میکنی.

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 297 - IM JUST TIRED - 06-11-2016

(06-11-2016، 6:02)maryam.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن هر جوووور میخواااای فک کن مثلااا رفتن و نرفتن من خیلی دروغ بزرگیه؟؟؟
بعدم مجااازی خیلی فرق داره با واقعی من تووو ولقعی مشهورم ب ادم یخی اصن حرف نمیزنم ک بخوااام دروغ بگم بعدم من ۱۵سالمو ذهنم اینقد رشد نکرده ک تو فک میکنی.

فکرنمیکنم بلکه مطمعنم ببین خودت گفتی میری ااولاپای حرفت نیستی   دومابرای من مهم نیس لقبت چیه 

مجازی هههه    اگه ذهنت رشدنکرده که دیگه من باهات کاری ندارم بچه Dodgy

نگفتم براااات مهم باشه اصن به من چه ک برااات مهمه یا نه فقط اینااارو گفتم ک ادمارو قضاوت نکنی.