انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Mohlek - 03-02-2021

(03-02-2021، 23:36)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی اواتار دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره ب casکسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم

من رلم از اواتارت قشنگتره Telegh_02

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Emmɑ - 03-02-2021

(03-02-2021، 23:37)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:36)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی اواتار دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره ب casکسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم

من رلم از اواتارت قشنگتره   Telegh_02

الهی/:

(03-02-2021، 23:37)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ادم چن بار در روز فکر میکنه ؟ Telegh_02

من قبلا روزی دو سه بار فکر میکردم :/

الان مخم بکشه ماهی یبار فکر میکنم :////
من نظرم به اینه که با رفیقام بشینیم چار پنج تایی فکرامونو بزاریم روی هم : )))
لامصبا قبول نمیکنن...

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Emmɑ - 03-02-2021

@Mohads
اشح سننم اخی گ بورا با

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Prometheus - 03-02-2021

(03-02-2021، 23:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:37)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قبلا روزی دو سه بار فکر میکردم :/

الان مخم بکشه ماهی یبار فکر میکنم :////
لامصبا قبول نمیکنن...

این کار قطعا جواب نمیده ؛/
ادم باید همیشه تنهایی فکر کنه و به کسیم نگه که فکر میکنه D;
کمتر فکر ولی برات ضرر داره خخخ

(03-02-2021، 23:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:39)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصبا قبول نمیکنن...

البته رفیقام فکراشونو با هم در میون میزارن...
چن بارم که تو مدرسه رفتن فکر کردن دیگه خودت حساب کن...

(03-02-2021، 23:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از دوستام سر کلاس دینی فکر کرد هیشکیم نفهمید :///

(03-02-2021، 23:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما سر کلاس سیگارم روشن میکردیم :////
البته فیلمای فکر انگیز که خب همیشه میدیم ؛
گوشی یه حالتی میزاشتیم تو کیف بعد هی باهاش فکر میکردیم:/

ههی جوونی یادت بخیر...

(03-02-2021، 23:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 23:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما سر کلاس سیگارم روشن میکردیم :////
البته فیلمای فکر انگیز که خب همیشه میدیم ؛
گوشی یه حالتی میزاشتیم تو کیف بعد هی باهاش فکر میکردیم:/

ههی جوونی یادت بخیر...

ماتو کلاسمون تخته هوشمند داشتیم :/ بعد روش فیلمای فکر انگیز میزاشتیم نگاه میکردیم :/

ما تو مدرسه هنوز که هنوزه سیگار میبریم :///// خیلی میچسبه :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - م‍حمّد - 03-02-2021

نمیدونم شما بازارچه برپا میکردید یا نه ولی چندبار تو بازارچه مدرسه پلاستیک فرد اعلاء یافت شده بود :-|