انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 03-05-2026

14k  

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - امیر‌حسین - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:36)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:24)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش، اونیکه باید تکون میخورد نخورد، تو چرا خودتو این همه آتیش زدی؟
دلار ۱۹۰ تومنی نه دفاع داره نه توجیه، حرف من مفهومش اصلا مربوط به سیاست و اقتصاد نیست، مرتبط میشه به خصوصیت یک شخص خاص.
فهمیدن همچین حرف های پیش پا افتاده‌ای خیلی ساده و راحته.

سلام داداش
اونی که باید تکون میخورد و نخورد همین چند مدت پیش از همین دلار ۱۲۰ ۱۳۰ تومنی دفاع میکرد و حرفش این بود قراره خیلی بهتر بشه
حالا خواستم جویا بشم الان بهتر شده یا نه یه مشورت بگیریم چطوری با این شرایط میتونن بسازن ماهم یاد بگیریم بسازیم
زیاد شنیده این حرفا رو بقولی جا باز شده تکون مکونی تو کار نیست.

دیگه من حرفمو زدم، پسر خوبی هستی و دچار برداشت بد شذی جوابتو دادم تا متوجه بشی وگرنه درنظر بگیری سرجمع حتی اسمتو نمیدونم چیه دقیق، تعداد حرف زدنامون درست و حسابی فکر نکنن به ۱۵ پ.خ رسیده باشه و اخرین صحبتمونم حتی نمیدونم کی بوده و هست و حتی هیچ شناختی ازت ندارم پس، صحبتی که من کردم طی یه شناختی زده شده.، وگرنه اینجا هستن تعدادی کلا شب و روز در پی اینن دیده بشن و بهشون بپردازی بعد به قول آقا صابر بیان و شلوغ کنن و ننه من غریبم بازی در بیارن!

اینکه چطوری میسازن مشخصه، شبا برو یه بنزین بزن ساعت ۸ شب به بعد، ببین اونایی که توی خیابون و مجازی و قهوه خونه زیادی معترضن و سوز و گدازشون زیاده یه برچسب دستشونه و لیست فروشم روش. برچسبو میزنن رو آدما تا فردایی تازه و داغ طبق لیست بفروشن، اینو دقیقا جایی که خدمت میکردم زیاد دیدم. البته ارزشم داره یه ۱ گیگ وپ‌ان بخری ببینی اینستا استوریم میذارن فقط اینجا قطعن(;

شبت بخیر، موفق باشی.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:40)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:37)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ایشون زیر سن قانونی نیست؟ بدون اجازه پدر و مادر که نمیشه

مطمعنم عکسش با مقنعه و لباس فرم سال هشتمه

گفت که 11 ام یا 12 ام هست

ارع خدایی هممون زیر یه سرور زندگی میکنیم  fishing

(03-05-2026، 22:42)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:32)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اووه چه دورخیزی میکنه افسردگی و احساساتت پس  Big Grin
خود روز تولد چه جور احساس داری؟ اونم افسرده؟ بیشتر افسرده؟ یا خیلی خوشحال؟

آره خیلی عجیبه Smile
مگه کسی هست خود روز تولدش خوشحال باشه؟اگه برنامه ای چیزی باشه با دوستام و خانواده که قیل و بعدش و اینا خوشحالم طبیعتاً ولی کلا کسیو ندیدم که روز تولدش خیلی خوشحال باشه Smile
جالبه پس
من دیدم کسی رو که خوشحال باشه، جالب بود اولین بار که همچین انسانی رو دیدم Big Grin
به نظرم تو این وقتی که داری یه برنامه سنگین میتونی بچینی که حداقل قبل و بعدش خوشحال باشی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - TinaMk - 03-05-2026

(03-05-2026، 22:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:42)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خیلی عجیبه Smile
مگه کسی هست خود روز تولدش خوشحال باشه؟اگه برنامه ای چیزی باشه با دوستام و خانواده که قیل و بعدش و اینا خوشحالم طبیعتاً ولی کلا کسیو ندیدم که روز تولدش خیلی خوشحال باشه Smile
جالبه پس
من دیدم کسی رو که خوشحال باشه، جالب بود اولین بار که همچین انسانی رو دیدم Big Grin
به نظرم تو این وقتی که داری یه برنامه سنگین میتونی بچینی که حداقل قبل و بعدش خوشحال باشی
من خیلی دلم میگیره روز تولدم بعد سالای قبلم انقدر منتظر یه تبریک خاص بودم و بهم تبریک نگفت که کلا خود به خود استرس میگیرم
اره باید به فکر باشم امسال Smile

سخن از که گوییم که بر باد رفت همه داشته هام  زاین رفیقان

از خودم

شب 700 وخورده مصادفه فک کنم پاییز 1403

(03-05-2026، 22:53)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 22:51)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالبه پس
من دیدم کسی رو که خوشحال باشه، جالب بود اولین بار که همچین انسانی رو دیدم  Big Grin
من خیلی دلم میگیره روز تولدم بعد سالای قبلم انقدر منتظر یه تبریک خاص بودم و بهم تبریک نگفت که کلا خود به خود استرس میگیرم
اره باید به فکر باشم امسال Smile
اره بترکونی امسال رو Big Grin
ای بابا، ایشالا که یا بهت تبریک بگه امسال یا اینکه گذاشتی کنار همچین آدمی رو
تنها توصیه ام اینه که برای آدمی که میدونه چی میخوای و بهت نمیده، به هر علتی، انرژی نزار

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 03-05-2026

هاتِ مارکت، جی‌جی حدیدم 7

اقا حوصلمون سر رفت چیکار میکنید 17

منم بازی بدین..