انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Thyme - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:21)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایــــــــــــ کآش زمآن به عقبــــــــــ بر میگشتـــــــــــــــ
دارم یکیـــــــــــ یکیــــــــــــ دوستامو از دســــــ میدم
!!!
✘(●̮̮̃•)✘

عین من ..
سَلـام ..

سلام مرضیه جونم
خوبی آبجیـــــــــ؟
دارم به این نتیجه میرسم که دیگه نیام اینجـــآ
=(

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 28-05-2014

خیلی ع** مسکی :||||
اشغال .. بیشهور .. -__________-
انگل جامعه :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - First Star - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو ^ـ^

مجبور نیستی تحملم کنی ..

خفه :|

چی شده ؟!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Brooklyn Baby - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:26)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو ^ـ^

مجبور نیستی تحملم کنی ..

چی شده ؟!

دارم به یه نتایجی میرسم ..{!}

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dead Silence - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هابیل دلت ... قابیل چشت
خونی که پاکه تو رگهات منم
Angel

چن روزه با من کل کل نمکنی ؛ افسردگی گرفتی :|:|

درکت میکنم برادره من |:

تازه فهمیدم تو کی هستی |:

همون الیگرو بود چی چی بود !؟ :|:|:
اون موقع تو هنوز بدنیا نیومده بودی.....:|
دستور از بالا صادر شده.....
وگرنه یه چیز خوبی الان میخواستم بت بگم معنیشو باباتم ندونه:|

اون موقع ک اسمت اون بود ؛ تازه عضو شده بودم |:

بالا :|:|:|:|

من دیگه به تو و خانومت کاری ندارم |:

باهاش دوستم حتی تو پروفایلم اسمشو نوشتم .. ولی بهش قول دادم تو کاره شما دخالت نکنم!

خُب ببخشید ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - zest - 28-05-2014

:| :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Albert wesker - 28-05-2014

(28-05-2014، 12:25)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:24)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:19)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر محمد من شمارو افزودم به لیستم :|

شما اگه نزاشتی هم نزاشتی :|||||||

همیشه هر کی منو به لیستش اضافه میکنه منم اضافش میکنم!

آخه وقتی تو پروفایل نوشتی همین 26 نفر ینی دیگه اضافه نمیشه دیگه ! :/

من هر کی رو اضافه میکنم یه دونه عددشو میبرم بالاتر!

ی سوال :|

اخطارم تاریخش تموم شده یا یکی پاکش کرده !؟ :/

تاریخش تموم شد

(28-05-2014، 12:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 12:28)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضو ^ـ^

مجبور نیستی تحملم کنی ..

چی شده ؟!

دارم به یه نتایجی میرسم ..{!}

چه نتیجه ای ؟!

من یه نیم ساعتی رفتم تو اومدی من نبودم :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mason - 28-05-2014

عاقا بذا بگم امروز بطریم دستم بود همه ی ابشو خالی کردم روی شیشه ی جلوی ماشین یه بنده خدا از همه جا بی خبر بعد از بانک که اومد بیرون معلوم شد عموی خودم بود :| منم تا دیدمش رفتم سلام کنم دیدم داره میره سمت همون ماشین :| دیگه منو دید هیچی گفتم عمو این ماشین مال کیه ؟ گفت مال یکی از دوستامه .. دید رو ماشین ابه گفت هر کی ریخته امیدوارم خیر نبینه :| منم گفتم خدافظی عمو می بینمت :| بعد رفتم پیش دوستام که داشتن حرف میزدن ... 

سلام ..

برادر احمد آقا مدیره تو چن سالت بود ؟! ._.