انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 171 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 171 (/showthread.php?tid=137089)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - mahdi0191 - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:57)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااااااااااااااااااااااو
5.1HeartHeartHeart

همچین خوشاله انگار ایران بازی دارهConfused

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - #marya# - 16-07-2014

از نام کاربریم بدم میادAngel

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - !~IмДи~! - 16-07-2014

عـلی دآرم با دوستم موتور جمع میکنم .

اسمشو گـذاشتیم ( کـُُ*ـده مـآر )

Angel

مُدل کراس . از 0 شروع کردم آخرآشه .

فقط ( 2 عدد چرخ جلو و عقب و موتوری ) نداره . که اونم میگیرم . میخوام موتور 200cc بندازم روش . Big GrinAngel

________________________________________________________________________________​____

فعـلا . Angel

(16-07-2014، 20:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای مهدی!

اخطار میخوای؟؟ببینم دوباره اخطار میگیرد

خوووو خوشم میاد چرا گریه میکنی :|Confused

(16-07-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:57)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191

میبینیمWink

من همین طوری دادم Angel
تو تهرانی‌ که شده مُده تازه لاتیو پُره مازراتی

علی دیونه ی این تیکـ, شدم . Angel

به سلامتی

(16-07-2014، 20:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی گفتی برای پیشرو چاقال نامه بود ؟؟؟

آره تهران ماله ما یه زد بازی رو دیس کرده!

برم ببینم فرقش با زاخارنامه چیه!!!!

فقط چاقال نامه رو تنها گوش کن Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - sjmmc - 16-07-2014

سلام :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Jack Daniel'ѕ - 16-07-2014

(16-07-2014، 21:01)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

فقط ( 2 عدد چرخ جلو و عقب و موتوری ) نداره . که اونم میگیرم . میخوام موتور 200cc بندازم روش . Big GrinAngel

________________________________________________________________________________​____

فعـلا . Angel

از موتور نگو شانس نداریم
با رفیقم رفتیم سوار موتور بودیم
من جلو نشسته بودم Big Grin

چهار تا دختر دیدم اومدم یه تک چرخ بزنم خوردیم زمین Big Grin

(16-07-2014، 21:02)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:58)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای مهدی!

اخطار میخوای؟؟ببینم دوباره اخطار میگیرد

خوووو خوشم میاد چرا گریه میکنی :|Confused

(16-07-2014، 20:59)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:57)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
T A R A ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mahdi0191

میبینیمWink

من همین طوری دادم Angel
تو تهرانی‌ که شده مُده تازه لاتیو پُره مازراتی

علی دیونه ی این تیکـ, شدم . Angel

به سلامتی

(16-07-2014، 20:58)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:56)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی گفتی برای پیشرو چاقال نامه بود ؟؟؟

آره تهران ماله ما یه زد بازی رو دیس کرده!

برم ببینم فرقش با زاخارنامه چیه!!!!

فقط چاقال نامه رو تنها گوش کن Big Grin

واقعا ؟!
پس خوبه Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - MOHSENEBRAHIMI - 16-07-2014

فعلا بکس.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - #marya# - 16-07-2014

بای*-_-*

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - !~IмДи~! - 16-07-2014

(16-07-2014، 21:03)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 21:01)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel

فعـلا . Angel

از موتور نگو شانس نداریم
با رفیقم رفتیم سوار موتور بودیم
من جلو نشسته بودم Big Grin

چهار تا دختر دیدم اومدم یه تک چرخ بزنم خوردیم زمین Big Grin

اشکـال ندآره . یه روز تو زمستون بود . سرمـا خورده بودم . بعد 1 هفته اومدم بیرون آقـا منو دوستم .

هر دو باهم موتورا تعمیر تک چرخ زدیم . جلو دختره ترکیدیم .بای .

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: !~IмДи~!، Adl!g+، mahdi0191، Mohammad 77، pedram021، ¥ M O H S E N ¥، مـــــــهــنــاز، ⁿâ$târàⁿ، ★★ Ali ★★، ツ سـُــــکـُــــــوت ツ، 3 کاربر پنهان، 3 مه
همه زیرابیاااااااا