انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 (/showthread.php?tid=153629)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - Mason - 07-08-2014

(07-08-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

خو شما اسمت سروشه   SOROU$H ک نی

دختر زرنگ تو پ.خ دادی اسمم چیه منم گفتم اسمم شهرامه ..

چرا انقد گیجی ؟ :<

میخواستم امتحانت کنم :<

رزی |:

تو مشکل دو جنس گرایی نداری !

زن ها فکر میکنند مردن

مرد ها فکر میکنند زنند
اره ندارم ..

چون من پسرم :>

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - First Star - 07-08-2014

(07-08-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی |:

تو مشکل دو جنس گرایی نداری !

زن ها فکر میکنند مردن

مرد ها فکر میکنند زنند

نه خدایی سروش این جمله هارو از کجا میاری ؟ :/

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - melodi+ - 07-08-2014

نقل قول:
سروش و اوا هر چیز مسخره ای رو لطفا بیان نکنید -_-
GOD STAY WHERE YOU ARE :| ..

-_- !

سروش کافره .-.

دست و پاشو برخلاف هم باید قطع کنی حاجــی ^_^ 

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - First Star - 07-08-2014

سلام مکس ^_^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - Mohammad 77 - 07-08-2014

(07-08-2014، 17:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش و اوا هر چیز مسخره ای رو لطفا بیان نکنید -_-

اسـتاد |:

یه فلیپینی به آوا بزنی درست میشه !
فیلیپینی که جابی خودش |:

یه اوکمی بهتون میزنم از جاتون بلند نشید :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - Mason - 07-08-2014

(07-08-2014، 17:32)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

خو شما اسمت سروشه   SOROU$H ک نی

دختر زرنگ تو پ.خ دادی اسمم چیه منم گفتم اسمم شهرامه ..

چرا انقد گیجی ؟ :<

میخواستم امتحانت کنم :<

اووووووووووووووووووووووووووووووووو باو حال داریا الان من دارم به 1500 چیز فکر میکنم انتظار داری اسم شما یادم بمونه
ببخشید مزاحم ذهن مشغولتون شدم ! :/
(07-08-2014، 17:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام ! .-.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - girl of chaos - 07-08-2014

UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 07-08-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bita2000 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ensi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیوشا12 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★ ، 5 کاربر پنهان، 1 مهمان

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - βΑllεяiηΑ♡ - 07-08-2014

آيسان؟؟
|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 - melodi+ - 07-08-2014

نقل قول:
یه اوکمی بهتون میزنم از جاتون بلند نشید :|
همین کارارو میکنید که ملت از دین زده میشن >_< :|

ســلام محمد ^_^