انجمن های تخصصی  فلش خور
گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ (/showthread.php?tid=163321)

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - βΑllεяiηΑ♡ - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد تولد تولد

تولدت مبارك *^_^*

شيوا (:

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Jack Daniel'ѕ - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تولد تولد تولد

پارتی بگیریم ؟؟ :|

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 22-08-2014

تولد تولد تولد

تولد کیه بنفش؟؟؟Shy

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Magical Girl - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخته خايم 

رشتي

يني تهديگ ميخوام ||:

اون اسی ک تو اصفهان دادی یادته ؟ :|

حسابی مارو بکن ..

.
.
.
.
.
"حساب مارو بکن" ب لهجه اصفهونی =))

خیلی خندیدم !
سارا سفت تر D:

واي من هنو دارم ميخندم \:
چون من چرت و پرت میگم و تو میخندی ^_^

عقاید یک دلقکو خوندی ؟ :|

یک عقایدی داره ک نگو .________.

باحال بود .. جایزه نوبلم برده ! یکم فکر میخواد حرفاش !

(22-08-2014، 23:29)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:20)sorena_77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:16)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هيچي تنهايي نميشه (#..)

گه نخور .. تو این دوره زمونه بهترینه =))
چه باکلاس (:
کجاس کلاس داشت دقیقن ؟ :|
بیخیال به مخت فشار نیار آذیت میشی (:
باش ._.

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - ρяіηcεss~Αιοηε - 22-08-2014

تولد کیه؟

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - βΑllεяiηΑ♡ - 22-08-2014

گربم خورو پف ميكنه |:

هعي -_-

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Mïņ̃†êR - 22-08-2014

مرسی bathtime

برم لالا 157f

RE: گُـفــتُــگـ ــ ـ ــوے آزآב نَـ ـ ــســפֿِــﮧ ے صـב و نـوב شـِش..!ツ - Magical Girl - 22-08-2014

(22-08-2014، 23:31)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:08)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا-__-!

با منه ؟ ._.

با منی ؟ ._____.

.___. :|

عکس داری؟برا امضا؟ .-.
اینجا ندارم ..بعدن میدم بت

(22-08-2014، 23:33)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:28)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:24)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-08-2014، 23:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوخته خايم 

رشتي

يني تهديگ ميخوام ||:

اون اسی ک تو اصفهان دادی یادته ؟ :|

حسابی مارو بکن ..

.
.
.
.
.
"حساب مارو بکن" ب لهجه اصفهونی =))

خیلی خندیدم !
سارا سفت تر D:

واي من هنو دارم ميخندم \:
چون من چرت و پرت میگم و تو میخندی ^_^

عقاید یک دلقکو خوندی ؟ :|

یک عقایدی داره ک نگو .________.

باحال بود .. جایزه نوبلم برده ! یکم فکر میخواد حرفاش !
^_^*

نچ \:

واقعا؟.-.

هوممم *—*

یهو رفتم ببخش فاطی :|