انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - r.manson - 25-03-2015

تا حالا به تفاوت یک صندلی پلاستیکی با زائده های دور و برش..
و یک صندلی‌ چوبی توجه کردین؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 25-03-2015

(25-03-2015، 21:26)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدریرت :>
خودمون رو کشتیم هیچی ب هیچی..
از اهورا ی نصیحت 
خودتون رو باس مدیریت خراب نکنید((:

مسخره ترین چیز :|

اینجا واقعا خسته کننده شده :|

اونوخت وختی با مدیریت این قضیه رو در میون میزاری!
میگن تقصیر ما نی..
معلومه وختی ملتو فیلتر میکنید همین میشه..
خسته کنند؟افتضاحه!

(25-03-2015، 21:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا من رفتم همه اومدن :|||

سلام ـ_ـ 

سلام..
پیشی بوری._.

پیشی بوری =| ؟!
واقعا ؟ =|
پسره آ -_-
این اسم دخترونس :|
من دوس دارم بزارم سم یا دین :}
پسرونس..
تو ی داستان خوندم:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 25-03-2015

وایییییییی ._.

پسرداییم رفته بود حموم :|

دره اتاقمو باز کردم باهاش رو به رو شدم >_<

cry girl

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Roxanna - 25-03-2015

دیگه گفتگو مث قبلا شلوغ نیس :|

خسته کنندس :|

خدافظ ._. ..

(25-03-2015، 21:31)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._. ..

شُما سعی کنید با نرفتنتون شلوغش کنید ^_^*

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Roxanna - 25-03-2015

(25-03-2015، 21:32)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:31)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._. ..

چ برم چ نرم تغییری ایجاد نمی شه :|

حداکثر شلوغی گ.ا 3 نفره V: ..

راس میگی والـا ..

پس بریم ^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^

خُدافس:>>>>>

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 25-03-2015

(25-03-2015، 21:37)~Lσѕт Gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:32)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ._. ..

چ برم چ نرم تغییری ایجاد نمی شه :|

حداکثر شلوغی گ.ا 3 نفره V: ..

هاهاها .-.

:|

:|

خواستم بگم منم هستم :|||

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 25-03-2015

(25-03-2015، 21:30)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:26)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:23)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:19)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدریرت :>
خودمون رو کشتیم هیچی ب هیچی..
از اهورا ی نصیحت 
خودتون رو باس مدیریت خراب نکنید((:

میگن تقصیر ما نی..
خسته کنند؟افتضاحه!

(25-03-2015، 21:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ـ_ـ 

سلام..
پیشی بوری._.

پیشی بوری =| ؟!
واقعا ؟ =|
پسره آ -_-
پسرونس..

حالا بزا تفکرات کنم بعدا نتیجشو میگم :|||
من برم بینم این چه مرگشه هی میو میو میکنه -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 25-03-2015

(25-03-2015، 21:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2015، 21:30)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن تقصیر ما نی..
خسته کنند؟افتضاحه!

سلام ـ_ـ 

سلام..
پیشی بوری._.

پیشی بوری =| ؟!
واقعا ؟ =|
پسره آ -_-
پسرونس..

حالا بزا تفکرات کنم بعدا نتیجشو میگم :|||