انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) (/showthread.php?tid=238232)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-07-2015

(26-07-2015، 1:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافه دارچین خوبه؟

نمی دونم. اسمش ولی آشناس

تو کرجه چون

ها؟ من اصن کافه ها و تفریحات کرج رو قبول ندارم.
کوه نورش ک خوبه گرچه هیچوخت تا اخر نرفتم :|
ولی پایینش جیگر میزدن میخوردیم فاز میداد! Big Grin 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

نقل قول:
فرید یه امار کلی بده ببینم الان در کل مهمان و وکاربر و کاربر پنهان روی هم چندنقریم؟
این تاپیک؟ 8 تا

نقل قول: اقا من کمربند نبستم ب خودم اطمینان داشتم ولی اون یارو روانیا ک گلوله میزنن ک چیزی حالیشون نیست..
حالا چون بت اعتماد دارم جور میکنم میام..
فقط تو کارت عضویت داری برا انقلاب؟
راست میگی خدایی!
اره خدایی بیا. بچه های ما عقده ای نیستن.
نه. با کارت ملی میریم تو. قبلا داشتیم
راستی چقدر خوبه بچه های فلشخور پایه تر از گذشته هستن! سال پیش کسی نمی گفت حتی کجا زندگی میکنه! چی شده خدا می دونه...

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ( lιεβ ) - 26-07-2015

(26-07-2015، 1:28)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پستو گذاشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238239&pid=2984300#pid2984300
غزل قسمت دومشو که تغییرنمیدی؟

پاری آبروم رفت اون آخرش دستم خورد شد چس Big Grin

به چی تغیرش بده ! Big Grin

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-07-2015

من برم.-.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

(26-07-2015، 1:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:26)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:25)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:23)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:18)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کافه دارچین خوبه؟

نمی دونم. اسمش ولی آشناس

تو کرجه چون

من اصلا از کرج خوشم نمیاد. فقط یکم محله ی خودمو دوست دارم که طبیعیه.
اون کوه نور رو هم نرفتم! اصن کرج برای من سه چیز هست: دوستان صمیمی ، جایی برای خواب ، گیمنت

(26-07-2015، 1:30)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
فرید یه امار کلی بده ببینم الان در کل مهمان و وکاربر و کاربر پنهان روی هم چندنقریم؟
این تاپیک؟ 8 تا

نقل قول: اقا من کمربند نبستم ب خودم اطمینان داشتم ولی اون یارو روانیا ک گلوله میزنن ک چیزی حالیشون نیست..
حالا چون بت اعتماد دارم جور میکنم میام..
فقط تو کارت عضویت داری برا انقلاب؟
راست میگی خدایی!
اره خدایی بیا. بچه های ما عقده ای نیستن.
نه. با کارت ملی میریم تو. قبلا داشتیم
راستی چقدر خوبه بچه های فلشخور پایه تر از گذشته هستن! سال پیش کسی نمی گفت حتی کجا زندگی میکنه! چی شده خدا می دونه...

من کارت عضویتشو دارم ..
البته نمیدونم هنوزم اعتبار داره یا نه!
من همیشه پایه بودم Big Grin البته قبلا ک نمیومدم گ.ا..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - # αпGεʟ - 26-07-2015

(26-07-2015، 1:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:28)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پستو گذاشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238239&pid=2984300#pid2984300
غزل قسمت دومشو که تغییرنمیدی؟

پاری آبروم رفت اون آخرش دستم خورد شد چس Big Grin

به چی تغیرش بده ! Big Grin

25r30

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ( lιεβ ) - 26-07-2015

مروا قرار بود یه عکس بدی بهم !

___

برین تو این .. بعد از شروع شمارش یه چند تا شماره نشون داده میشه .. بعد خاموش میشه و شما باید اون شماره هارو از کوچیک به بزرگ بزنید .. !

هرچی سن مغتون بیشتر باشه --> خدا رحمتتون کنه !

کمتر باشه -- > صلوات :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-07-2015

(26-07-2015، 1:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 1:29)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم. اسمش ولی آشناس

تو کرجه چون

اون کوه نور رو هم نرفتم! اصن کرج برای من سه چیز هست: دوستان صمیمی ، جایی برای خواب ، گیمنت
خخخخخ فقط یه تفریح کم داره توش
مگه دوستا کرجن؟؟؟O__o

(26-07-2015، 1:32)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی دونم. اسمش ولی آشناس

تو کرجه چون

اره مهشهر کلا ب طبیعتش معروفه (:
گیمنت Big Grin 
 یدونه تو گوهردشت کشف کرده بودم اون زمان دیگه ولش نمیکردم Big Grin