انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 (/showthread.php?tid=261678)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Faust - 16-08-2016

(16-08-2016، 16:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال آخر سر 50 کیلو آلبالو قشنگه یا ن
آره .. من خوشم اومد .

(16-08-2016، 17:02)Arusha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشيزه  خانم ١٢ سالمه ميرم كلاس هفتم در واقعيت ١٣ سالمه تهران متولد تير ماه استقلالي اسمم واسه خودمه نه واسه ازاده صمدي تو پنجاه كيلو البالو

باشه ، اما فکر نمیکنم چیزایی که تو بیوت نوشتی برات مناسب باشه !

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - saba 3 - 16-08-2016

هی وایییی

خدای بزرگ

روش اون عکس کیه گذاشتی؟

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Faust - 16-08-2016

(16-08-2016، 17:00)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
علی اینجایی ؟ کارت دارم !!

سلام .

به من بگو  Shy

من نه خر درون دارم که احساساتی شه…
نه سگ درون که پاچه بگیره….

من فقط یه خررررس درون دارم که یا خواااابه یا گشنشه??

? ? 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Apathetic - 16-08-2016

(16-08-2016، 17:07)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2016، 17:00)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..
علی اینجایی ؟ کارت دارم !!

سلام .

به من بگو  Shy
نمیتونی کمکم کنی اخه :297:
سوال راجع به گات دارم .. ندیدیش درسته ؟ =))
وای رها دارم میمیرم .__.

(16-08-2016، 17:11)Arusha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2016، 17:04)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2016، 16:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی سوال آخر سر 50 کیلو آلبالو قشنگه یا ن
آره .. من خوشم اومد .

(16-08-2016، 17:02)Arusha نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوشيزه  خانم ١٢ سالمه ميرم كلاس هفتم در واقعيت ١٣ سالمه تهران متولد تير ماه استقلالي اسمم واسه خودمه نه واسه ازاده صمدي تو پنجاه كيلو البالو

ببين من هر چيزي اون تو نوشتم واقعيته مشكلي هست الان ؟؟ تموم اونا واقعي هستن مثلا يكي اسمش پريا هس من برم بگم تو سريال پريا رو نگا ميكني اخه اين چه حرفيه ، اونا واقعيتن و من دوست پسر دارم الان ديه دختري نيس كه نداشته باشه ، خب من كاري به اونا كه ندارن ، ندارم خب ، رگ دستمم زدم ، قليون هم ميكشم يه ذره ، سيگار هم خيلي خيلي كم ميكشم اونم دوس پسرم داده بهم " افتاد الان ؟؟
وای خدا بزرگ

با این اوصاف یا من دختر نیستم کلا آدم نیستم

یا تو ی کره دیگ زندگی می کنم

ب کجا رسیدیم

لعنت بر شیطون

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Berserk - 16-08-2016

(16-08-2016، 17:04)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بیوش کنار میشه اومد ..
ولی با حرفاش تو متهم داغ نه =||||||
وقتی خوندم تشنج کردم :|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - ρυяρℓє_ѕку - 16-08-2016

نقل قول: ویییییییی :|

مردمـ اعصابـ ندارنـا |:

(16-08-2016، 17:15)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بیوش کنار میشه اومد ..
ولی با حرفاش تو متهم داغ نه =||||||
وقتی خوندم تشنج کردم :|

سلام ملی

مگ چی گفته بود؟

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 293 - Apathetic - 16-08-2016

عجب بیوهایی :|