انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 (/showthread.php?tid=282666)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Medusa - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلتون با نقل کوتاه چیه؟ :|

میزان توجه به حرفتو میشه دقیقا توی پیام بعدیش میشه دید. ((:

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - AMIRMAHDI_AEZAZI - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 12:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium
به به چه زیبا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 76
زیبا تر ((:
از کجا میاذری این شکلکارو لینکشو بزار ماهم بریم ور داریم

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Faust - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی مدیر گفتگو بودم همه نقل هارو ویرایش میزدم کوتاه میکردم 
در این حد حساس بودم ! به نقل قول ملت کار داشتم :>

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - sober - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:35)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 12:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium
به به چه زیبا

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیبا تر ((:

fishing
تو اکواریوم ماهیگیری نکنید

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Faust - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:36)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کجا میاذری این شکلکارو لینکشو بزار ماهم بریم ور داریم

بیخیال اینا خوب نیستن ((× فراموش کن.

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Medusa - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:37)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium
به به چه زیبا

زیبا تر ((:

fishing
تو اکواریوم ماهیگیری نکنید

بیاین تلویزیون ببینیم .

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - AMIRMAHDI_AEZAZI - 27-04-2020

@thug life

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=266634&page=4

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Jack Daniel'ѕ - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من وقتی مدیر گفتگو بودم همه نقل هارو ویرایش میزدم کوتاه میکردم 
در این حد حساس بودم ! به نقل قول ملت کار داشتم :>

کلا هرچیزی که باعث صرف انرژی شه باید به طور کامل و تمام قطع شه.

- فرهان

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 27-04-2020

(27-04-2020، 12:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 11:54)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم
حتما..اون عکسو هنو داره ها

دیقا ):
وای اره ماهی قرمز ^^ کی بود اگ راست میگی بگو بگو

میتونی لنتی ): بیا  ب ی برنج سفید قانع شو خب
منظور ؟

اره اره
اع جدی *_*

کلا ملقب بودی ی مدت ب این اسم ):
نهه اسمشو یادم نیس , معمولا من تصویرا تو ذهنم میمونه , ی شلوار لی داشت با یه پیرعن سفید پروفش
از این فاز شکست عشقی ها و مظلوما بود :>

برنج سفید تنها؟ دلت میاد واقعا؟ :|

خب
پس من باید چیکا کنم از الان ب بعد ؟ D:

اره (;

اره
اره درسته !
ن اصن مظلوم نبود :|

اره . کنارش سیب زمینی و مرغ سرخ کن خوبه که خوشمزس =)

دعوت نکن دگ :| توقع قرمه سبزی نداشته باش :|

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Jack Daniel'ѕ - 27-04-2020

خلاصه نیکی کنید