انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ (/showthread.php?tid=286605)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 25-06-2020

حوصلم پوکيد.-.

شدم جغد شب.-.
به قول مهسا:ايح.-.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ابراهیم هادی - 25-06-2020

خداوکیلی دیر نخوابیدTelegh_09Telegh_03
صبح بخیر ملت

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 25-06-2020

(25-06-2020، 4:19)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداوکیلی دیر نخوابیدTelegh_09Telegh_03
صبح بخیر ملت

نميشه.-.سخته-_-

صبح بخير..

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - Sirvan10_a - 25-06-2020

(25-06-2020، 0:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 15:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 13:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 9:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"

سلام امیر حسین  گل اصلا یه چیزی این اسکرین واقعیه اصلا من نوشتم فقط یه سوال دارم دو روز پیش این اسکرین رو گرفتین درسته؟

فقط میشه بگید کی این اسکرین رو گرفتین دو روز پیش میشه دوشنبه درسته دوشنبه چه ساعتی؟ چه زمانی صبح عصر شب بامداد؟؟؟

یا خود خدا

می دونستم انگلیسی تایپ کنی اخطار داره ولی نمی دونستم دیگه ویرایش میشه و کلا پاک میکنن عجب بابا

اصلا دیگه ۱۰۰٪ که هیچ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰٪ مطمین شدم

چمدونم چ تایمی بود
جوابی نداری من مدرکی دارم فیلمی موجوده که ساعت ۲۳:۴۲ دقیقه ۲۲june که میشه دوشنبه دو روز پیش حالت نداشتم و ان نبودم  با این مدرک فکر نکنم دیگه حرفی برای گفتن داشته باشه اگه باور نمی کنی ادی تل تو برات بفرستم تا دیگه حرفی برا گفتن نمونه

ای بابا .
انقد ارزش نداره ها !
دو شبه ایسگایی ، اگ‌قرار بود جدی باشه انقد جدی میشد که جدی باشه.

ID تلمم به بزرگ تر از تو میدم ، نه به تو
اها تینا خانوم فیلم دو برات ارسال کرد؟ دیدی؟

افرین خواهشن این دفعه خواستی از این کارا بکنی به دو چیز توجه کن اول اینکه همه چیز درست باشه و سوتی ندی دوم اینکه ببین طرف مثل بقیه بچه ها ازت میترسه و سکوت میکنه(منظورم بعضی از دسمال ها بود نه همه).

اوکی فکر کنم اکه من مثلا با مهران این کارو برای شما انجام میدادیم مثل تو و مهسا الان هردومون بن
بودیم.

ولی تو ناظمی و اونم ناظم پشتشه اخطارم به زوری گرفت‌. Angel Angel

خوش باش گوگولی Rolleyes Rolleyes Rolleyes

@"мιѕтαкє"

راستی تو پیام ناشناس دو تا پیام منو چرا حذف کرد Confused

یکیش که نصیحتی بود Confused

یکیشم حق داشتی چون حرف حق بود در مورد تو و یه نفر

باشه بابا نمیدونم اخرش میخوای چیکار کنی Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel

به کارما ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که صد درصد ایمان دارم.....

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - سهَ‌ند - 25-06-2020

چطورین میمون ها

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 25-06-2020

بله
بله
._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - سهَ‌ند - 25-06-2020

میمون بهتر هزار صد مرتبه از این توده ی خوش استقبال بد بدرقه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - *Aɴѕel* - 25-06-2020

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - red_Queen - 25-06-2020

سیلام دوستان

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ - امیر‌حسین - 25-06-2020

(25-06-2020، 8:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2020، 0:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 15:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 13:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 9:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"мιѕтαкє"

سلام امیر حسین  گل اصلا یه چیزی این اسکرین واقعیه اصلا من نوشتم فقط یه سوال دارم دو روز پیش این اسکرین رو گرفتین درسته؟

فقط میشه بگید کی این اسکرین رو گرفتین دو روز پیش میشه دوشنبه درسته دوشنبه چه ساعتی؟ چه زمانی صبح عصر شب بامداد؟؟؟

یا خود خدا

می دونستم انگلیسی تایپ کنی اخطار داره ولی نمی دونستم دیگه ویرایش میشه و کلا پاک میکنن عجب بابا

اصلا دیگه ۱۰۰٪ که هیچ ۱۰۰۰۰۰۰۰۰٪ مطمین شدم

چمدونم چ تایمی بود
جوابی نداری من مدرکی دارم فیلمی موجوده که ساعت ۲۳:۴۲ دقیقه ۲۲june که میشه دوشنبه دو روز پیش حالت نداشتم و ان نبودم  با این مدرک فکر نکنم دیگه حرفی برای گفتن داشته باشه اگه باور نمی کنی ادی تل تو برات بفرستم تا دیگه حرفی برا گفتن نمونه

ای بابا .
انقد ارزش نداره ها !
دو شبه ایسگایی ، اگ‌قرار بود جدی باشه انقد جدی میشد که جدی باشه.

ID تلمم به بزرگ تر از تو میدم ، نه به تو
اها تینا خانوم فیلم دو برات ارسال کرد؟ دیدی؟

افرین خواهشن این دفعه خواستی از این کارا بکنی به دو چیز توجه کن اول اینکه همه چیز درست باشه و سوتی ندی دوم اینکه ببین طرف مثل بقیه بچه ها ازت میترسه و سکوت میکنه(منظورم بعضی از دسمال ها بود نه همه).

اوکی فکر کنم اکه من مثلا با مهران این کارو برای شما انجام میدادیم مثل تو و مهسا الان هردومون بن
بودیم.

ولی تو ناظمی و اونم ناظم پشتشه اخطارم به زوری گرفت‌. Angel Angel

خوش باش گوگولی Rolleyes Rolleyes Rolleyes

@"мιѕтαкє"

راستی تو پیام ناشناس دو تا پیام منو چرا حذف کرد Confused

یکیش که نصیحتی بود Confused

یکیشم حق داشتی چون حرف حق بود در مورد تو و یه نفر

باشه بابا نمیدونم اخرش میخوای چیکار کنی Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel Angel

به کارما ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که صد درصد ایمان دارم.....
بابا چی زر زر میکنی ؟ v:
این اسکرینو یکی دگ بم داد اذیتت کنیم v:
خیلی فاز برداشتیا v:

سرم درد گرفت :/
بابا فارسی دارم میگم ، ترکی‌ بلد نیستم بگم بفهمی :/
دو سه روز ایسگا شدی ، با این اسکرین ، و به این دست و پا زدن و قهرمان بازیت داریم میخندیم D:
اوکی؟
دگ گفتم ایسگا شدی ، پَ دگ کائناتو پایین نیار ، سرم درد گرفت :|

عمو تو هنو ب بلوغ نرسیدی سیبیلات در نیومده ، به من میگی گوگولی؟

عجبا :|
دهنتو ببند دگ سرمون درد گرفت :/