انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 (/showthread.php?tid=294441)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - *Aɴѕel* - 23-02-2021

@"̲̲ ̲̲♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@"ʟᴇɪᴛᴏ"
رقابت با شما دو نفر تو بخش موسیقی واقعا چالش بزرگیه

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - THEDARKNESS - 23-02-2021

(23-02-2021، 20:21)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 20:19)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس از تاثیرات همونه توهم زدی

عررررررر:/
جنابعالی؟

پسمل خانم فراموشم کردی؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - *VENUS* - 23-02-2021

(23-02-2021، 16:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره باهات قهرممم .__.
خوبی قشنگم؟

چرااااا؟! crying
مرسی لاوم*-*تو خوبی؟!
چه خبر از کالج:^
من امروز تا ۵ کلاس داشتم!!!
بعدش تا الان رفته بودم خرید واسه عروسی ( تازه اصلا معلوم نیست عروسی ای در کار باشه یا نه ._. )

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - BIG-DARK - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:56)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه کردم:|

بعدش تا الان رفته بودم خرید واسه عروسی ( تازه اصلا معلوم نیست عروسی ای در کار باشه یا نه ._. )

عروسی؟:/
میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:

(23-02-2021، 21:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 16:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرااااا؟! crying
مرسی لاوم*-*تو خوبی؟!
چه خبر از کالج:^
شتتت این دیس لایف-_-
اووو هنوز نخریدید اوففف سخته خرید عروسی ولش بابا بیخیال عروسی
بجا عروسی خونه برای عروس دوماد بگیرید

(23-02-2021، 21:05)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:
عروسی خواهرشه._.

(23-02-2021، 21:05)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:

آرش من اگر میخواستم عروسی کنم هم باید شوهر میگرفتم نه زن !
به علاوه خیالت راحتتتتت من حالا حالا ها زوده برام
عروسی خواهرمه

(23-02-2021، 21:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتت این دیس لایف-_-
اووو هنوز نخریدید اوففف سخته خرید عروسی ولش بابا بیخیال عروسی
بجا عروسی خونه برای عروس دوماد بگیرید

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:
عروسی خواهرشه._.
اون عروسی که تو ذهنته نه .. همش خرج الکیه
عروسی خودمونی میگیریم اگه کرونا بره البته
اگرم کرونا نره که پولشو بگیرنو بزنن به زندگیشون

ملی جونم؟؟؟ ملیِ قشنگمممم
میشه عکس از خودم بذارم؟ lol
اجازه میدی ؟

(23-02-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجازه میدی ؟

اگه میخوای بلاکت کنم، بزار

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - BIG-DARK - 23-02-2021

(23-02-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای زن بگیریv:
تو گفتی زوده|:

عروسی خواهرمه

داغ نکن حاجی موتورت میسوزه._.
فقط خواستم بفهمم چه خبره فوضولیه دیگه نمیشه کاریش کرد.-.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - βάરãɲ - 23-02-2021

(23-02-2021، 20:24)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-02-2021، 14:57)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر کم پیدایی*_*
سرکارم :/
امروز ظهر خونه نیومدم کوفتم :/
غذام از بیرون ساندویچ حالمو بد کرد :/ (کلا فست فود بهم نمیسازه)
شبم که میام همه بهم اضطراب وارد میکنن :/
دوستام آشناهام خانوادم :/
زندگی سخت میگذره به مولا :| درکم کن که کم پیدام (:

آخی عزیزم خسته نباشی^_^♡
+
می دونم بابا زندگی هیچکس خوب نیس*_*

(23-02-2021، 21:12)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عروسی خواهرمه

داغ نکن حاجی موتورت میسوزه._.
فقط خواستم بفهمم چه خبره فوضولیه دیگه نمیشه کاریش کرد.-.

من هنوز خیلی بچم .__.

(23-02-2021، 21:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجازه میدی ؟

اگه میخوای بلاکت کنم، بزار

ملیییییی -___-
بذار دیگههههه