انجمن های تخصصی  فلش خور
"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " (/showthread.php?tid=54240)

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

نقل قول: رَفتَن هَمه ..؟؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 76
فریدم رفت

نقل قول: سلام علیکم من گفتم تا l.a 78 نیس بیام یه سری بزنم بعد برم آخه دوباره شروع میکنه به دعوا مدیرم هست نمیشه چیزی گفت......

درود
از مدیریت برکنار شد. محروم هم هست

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - "SoLmAz RaD" - 04-09-2013

(04-09-2013، 0:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: رَفتَن هَمه ..؟؟"گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " 76
فریدم رفت

نقل قول: سلام علیکم من گفتم تا l.a 78 نیس بیام یه سری بزنم بعد برم آخه دوباره شروع میکنه به دعوا مدیرم هست نمیشه چیزی گفت......

درود
از مدیریت برکنار شد. محروم هم هست
:498:

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 04-09-2013

(04-09-2013، 0:39)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم من گفتم تا l.a 78 نیس بیام یه سری بزنم بعد برم آخه دوباره شروع میکنه به دعوا مدیرم هست نمیشه چیزی گفت......
درود بر شما
مدیری که توهین کنه و دعوا راه بندازه که دیگه مدیر نیست
با تلاش آقا فرید ایشون از مدیریت بر کنار شدSmile

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - T A R A - 04-09-2013

اِهِع دورآنِ لَعیآ گُذَشت ..!!

دیگه کَم کَم پَریآ شیر میشه ..!! :|

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - "SoLmAz RaD" - 04-09-2013

(04-09-2013، 0:43)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2013، 0:39)solmaz rad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکم من گفتم تا l.a 78 نیس بیام یه سری بزنم بعد برم آخه دوباره شروع میکنه به دعوا مدیرم هست نمیشه چیزی گفت......
درود بر شما
مدیری که توهین کنه و دعوا راه بندازه که دیگه مدیر نیست
با تلاش آقا فرید ایشون از مدیریت بر کنار شدSmile
:bighug:

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - FARID.SHOMPET - 04-09-2013

سولماز جان چه ذوقی میکنهBig Grin

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - black devil - 04-09-2013

متاسف باشین برا خودتون با این کآرآتــون !

وآقعن که =/

بای!

2013-09-04
نقل قول: دیگه کَم کَم پَریآ شیر میشه ..!! :|

کسی نمی تونه شیر بشه دیگه. این خط این نشون.

من برم. خیلی خوابم میاد.

بدرود بچه ها. جیش ماچ مسواک لالا

RE: "گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نــــُسخه چـــِهلُ ســـِ " - M.K.N - 04-09-2013

(04-09-2013، 0:44)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِهِع دورآنِ لَعیآ گُذَشت ..!!

دیگه کَم کَم پَریآ شیر میشه ..!! :|
پریا چی میگه این وسط؟
انجمن فیلم و سینما که فقط مدیراش لعیا و ستاره بودند
که لعیا که بر کنار و محروم شد(ایزد را سپاس)
ستاره هم کهگفت از 16 شهریور 100% نمیاد
حالا من موندم و یه انجمنSmile
انقدر کیف میده کسی تو کارت دخالت نکنهSleepy

(04-09-2013، 0:47)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسف باشین برا خودتون با این کآرآتــون !

وآقعن که =/

بای!
نازنین تو هم با اونا بودی؟Huh

نقل قول: متاسف باشین برا خودتون با این کآرآتــون !

وآقعن که =/

بای!

فعلا دوستای تو باید متاسف باشن!Smile خیلی خوب بود اگه همه مانند فهیمه بودن و بی طرف باقی می موندن.

چند بار مییگ بای!؟