انجمن های تخصصی  فلش خور
ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı (/showthread.php?tid=113583)

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - [ niki ] - 30-05-2014

خدافظ *-__-*

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - šhεïdα - 30-05-2014

(30-05-2014، 15:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیس .. گفتم که :|

یکی باس الان به فکر من بدبخت باشه :|

ای تُف :|

آیس ویار نداری ؟! :|

الهی بمیرم برات :|

نع گلم یکی باس ب تو برسه ): ..

تو حالت خوبه ژلوفن خوردی ؟

(30-05-2014، 15:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای._.
خاک به سرم ..
شما داییشی(_ _*)
یه اهنی یه اوهونی|:
روسریمو سر کنم(ـ_ـ*)
مبارکه ـ_ـ*

عروسمون میشی ؟ (:*

|: ..
وای یکی آبقند بیاره0.0
خاک به سرم ـ_ـ☼

مآ دختر به کسی نمیدیم!!-__-

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Mᴏsᴇs - 30-05-2014

(30-05-2014، 15:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا الان من به یه نتیجه ای رسیدم :|

من میشم عمـه خاله ی شهـرزاد :|:|

هیممم ^ـ^ :|
اگه هم عمه هم خاله بشی....
ینی تو هم خواهر منی هم خواهر آیس....
که یعنی....
من و آیس خواهر و برادریم:|:|:|:|:|:|:|
اییییییییی:|-_-._.>_<

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 30-05-2014

(30-05-2014، 15:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:37)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا نکنه :|

بهترم .. فک کنم :|

آره کلی قرص خوردم :|

(30-05-2014، 15:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عربی خوندی؟
من 12 شب به بعد مغزم ج میده :|

فقد کلمه هـا رو خوندم :|

(30-05-2014، 15:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بـر تـوع !!..*:-
درود بر آواتارت ^ـ^

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - šhεïdα - 30-05-2014

(30-05-2014، 15:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا الان من به یه نتیجه ای رسیدم :|

من میشم عمـه خاله ی شهـرزاد :|:|

هیممم ^ـ^ :|
اگه هم عمه هم خاله بشی....
ینی تو هم خواهر منی هم خواهر آیس....
که یعنی....
من و آیس خواهر و برادریم:|:|:|:|:|:|:|
اییییییییی:|-_-._.>_<

ابلفصل!!!!

(30-05-2014، 15:41)شیـבآ شَهــریوَرے نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای._.
خاک به سرم ..
شما داییشی(_ _*)
یه اهنی یه اوهونی|:
روسریمو سر کنم(ـ_ـ*)
مبارکه ـ_ـ*

عروسمون میشی ؟ (:*

|: ..
وای یکی آبقند بیاره0.0
خاک به سرم ـ_ـ☼

مآ دختر به کسی نمیدیم!!-__-
ما میدیم:|:|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - Brooklyn Baby - 30-05-2014

چـادرمو بیاریـد(ـ_ـ")

این رضا ما خانوما رو تنها نمیذاره ک^_^

(30-05-2014، 15:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2014، 15:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عربی خوندی؟

(30-05-2014، 15:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر آواتارت ^ـ^
فردا که اومدی گفتی ر*دم....
سلامت میدم:|

RE: ıllıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد نسخه 131 ıllıllı - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 30-05-2014

(30-05-2014، 15:42)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عربی خوندی؟

درود بر آواتارت ^ـ^
ب قـرعـآن قـسـم رو آسـتـیـن نـظـر داشـتـه بـآشـی بـیـسـت و شـیـش نـعـل مـیـآم ت صـورتـت -_- !!هـشـدآر بـت دآدم چـون دوسـتـت دآرم !! ..|:}

(30-05-2014، 15:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـادرمو بیاریـد(ـ_ـ")

انین رضا ما خانوما رو تنها نمیذاره ک^_^
عروس محرمه-_-