انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ (/showthread.php?tid=286346)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Đęąđ.ğïřł - 19-06-2020

پاس بشیم صلوات:|||||||

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - شـــقآیــق - 19-06-2020

(19-06-2020، 15:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 15:03)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 14:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 14:55)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 14:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه وختی میرسم به حفظیات میخام جزوه بنویسم ،
الانم که باید جزوه بنویسم دلم حفظیات میخاد .. ایح /:

هروقت دلم درس نمیخواست ی عالمه درس داشتیم
هر وقت درس نداشتیم دلم درس میخواس

شقا عین خر باید بیست صفه جزوه بنویسم -_____-

بنویس (:
پشیمون نمیشی(:
مهسا تیزهوشانو نمونه دولتی
همه اینارو شرکت کن
بسیجو اینچیزا
تو همه اینا فعالیت داشته باش

اره سه نمره مستمرم وابسته به اینه )":
دراومدنش مصیبته -_-
تناقض زیاد دارم با این D:
ولی چش

تو میتونی-_-
من بسیج شرکت نکردم ولی شنیدم برا دانشگاه رفتن لازمه
تو پروندت اگه مدال ورزشی.یا مدال المپیادای مدرسه یا لوح باشه برا دانشگاه رفتن اصلا اذیت نمیشی
تیزهوشان نمونه شرکت کن قبولم شدی دوس داشتی نرو
ولی شرکت کن ک تو پروندت باشه

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 19-06-2020

salam

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - سهَ‌ند - 19-06-2020

(19-06-2020، 15:38)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 15:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 15:03)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 14:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 14:55)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هروقت دلم درس نمیخواست ی عالمه درس داشتیم
هر وقت درس نداشتیم دلم درس میخواس

بنویس (:
پشیمون نمیشی(:
همه اینارو شرکت کن
بسیجو اینچیزا

دراومدنش مصیبته -_-
ولی چش

تو میتونی-_-
تو پروندت اگه مدال ورزشی.یا مدال المپیادای مدرسه یا لوح باشه برا دانشگاه رفتن اصلا اذیت نمیشی

اینا همش چرت و پرت . من هیچکدوم نداشتم قبول شدم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - م‍حمّد - 19-06-2020

لازم که نیست ولی امتیاز مثبته

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - سهَ‌ند - 19-06-2020

تو عصر پاچه خوارا فقط کله میخورم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 19-06-2020

@ρυяρℓє_ѕку

زدم بالاخره .___.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - شـــقآیــق - 19-06-2020

(19-06-2020، 16:47)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 15:38)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنویس (:
پشیمون نمیشی(:
همه اینارو شرکت کن
بسیجو اینچیزا

دراومدنش مصیبته -_-
ولی چش

تو میتونی-_-

اینا همش چرت و پرت . من هیچکدوم نداشتم قبول شدم
اره چرته
خودمم اعتقادی ندارم بهشون هیچکدومشونم ندارم
ی خانمه اومده بود مدرسمون اینارو گف
ولی بنظرم اینا باشه اعتبار مدرک بیشتره.نیست؟!
البته تو ایران/:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ρυяρℓє_ѕку - 19-06-2020

(19-06-2020، 16:58)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ "ρυяρℓє_ѕку"

زدم بالاخره .___.

چی ؟ .__.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Open world - 19-06-2020

(19-06-2020، 11:29)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2020، 11:27)Open world نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-06-2020، 21:47)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20200512-165940_78037.jpg
چهره هیچکس دست خودش نیست...
پس هیچوقت از چهره کسی ایراد نگیرید...
همه زیبایی هایی دارند ک هرکسی قادر ب دیدن نیست...(:

حرف قشنگی بود ولی خب بالا نمیاره
سلام
منظورتون اینه عکس باز نمیشه؟!
آره:[)