انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸4 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸4 ≈ (/showthread.php?tid=290349)

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸4 ≈ - ƁяιƖƖιαηт - 19-10-2020

(19-10-2020، 16:30)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:28)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگی که خداروشکرعالیه وهمیشه حس خوبی دارم نسبت به زندگی..
آینده هم فعلاهدفم مشخص کردم تاببینم خداچه میخواد ...
صداقت خاصی درون شما وجود داره.
خب نظرتون درباره اخلاق من چیه؟
خیلی رو راست
نظرلطفتونه..ممنونم
اولین باره باهاتون حرف میزنم ..حسم میگه که مهربون ..صبور..بامحبت..صادق باشین..

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸4 ≈ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 19-10-2020

(19-10-2020، 16:32)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:30)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداقت خاصی درون شما وجود داره.
خب نظرتون درباره اخلاق من چیه؟
خیلی رو راست
نظرلطفتونه..ممنونم
اولین باره باهاتون حرف میزنم ..حسم میگه که مهربون ..صبور..با محبت..صادق باشین..
خواهش میکنم
درسته اولین باره که با هم صحبت میکنیم ولی من میتونم توی اولین بار شما رو با خودم آشنا کنم.
آیا حس بدی در درون من میبینید؟

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۳۸4 ≈ - BIG-DARK - 19-10-2020

پرهام خل شدی
@"|PARHAM|"
تو که دعوایی بودی مهربون!!

(19-10-2020، 16:34)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:32)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرلطفتونه..ممنونم
اولین باره باهاتون حرف میزنم ..حسم میگه که مهربون ..صبور..با محبت..صادق باشین..
خواهش میکنم
درسته اولین باره که با هم صحبت میکنیم ولی من میتونم توی اولین بار شما رو با خودم آشنا کنم.

بالاخره هرکس ویژگی خاص خودش داره!
قطعا نه

(19-10-2020، 16:36):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام خل شدی
@"|PARHAM|"
(:
توی یک روز خودم رو تغییر دادم.
این تغییر به معنای اینه که یکی از آروز هام برآورده شده.

(19-10-2020، 16:37)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:34)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش میکنم

قطعا نه
از گفت و گو با شما لذت بردم.
بسیار هم لذت بردم.
روزتون خوش Wink

(19-10-2020، 16:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:36):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام خل شدی
@"|PARHAM|"
(:

(19-10-2020، 16:37)ƁяιƖƖιαηт نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا نه
بسیار هم لذت بردم.
روزتون خوش Wink

Dodgy Dodgy Dodgy Dodgy Dodgy

(19-10-2020، 16:38)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام خل شدی
@"|PARHAM|"
(:

قطعا نه
بسیار هم لذت بردم.
روزتون خوش Wink

جه جالب!
ان شاالله هرچه زودتربه آرزوتون برسید.
منم همینطور
همچنین
درپناه حق

(19-10-2020، 16:41):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

بسیار هم لذت بردم.
روزتون خوش Wink

Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy
.______________________..________________________.

@":ǟrǟֆɦ :м"
توی کدوم بخش درخواست نویسندگی دادی؟

(19-10-2020، 16:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:41):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy  Dodgy

اس ام اس

(19-10-2020، 16:51):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-10-2020، 16:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اس ام اس
آها
موفق باشی.