انجمن های تخصصی  فلش خور
“گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ (/showthread.php?tid=292006)

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - _sehun_ - 10-12-2020

(10-12-2020، 13:19)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2020، 13:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////:♥
الین زنجیررو قطع نکن یکی قطع کرد کیبوردش خراب شد/:
عکس ویمبکو بده

عاقا من با گوشیم سختمه :/
عکس ویمینبکو ع کجا بیارم:/
عکس جیمبک دارم وایسا الان نشونت میدم

(10-12-2020، 13:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتی از عکس آخریه ترکیدم Telegh_01

خودت وارد شدی لیدی/:
///////////////////////////////////////////////////////
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////:

خله میدونی (:

باش خود دانی بزار کیبوردت خراب شه/:
از تو... لا الاه الله...
باچ
خیلی خله واقعا/:

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - لــــــــــⓘلی - 10-12-2020

(10-12-2020، 16:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2020، 13:19)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا من با گوشیم سختمه :/
عکس ویمینبکو ع کجا بیارم:/
عکس جیمبک دارم وایسا الان نشونت میدم

خله میدونی (:

از تو... لا الاه الله...
باچ
خیلی خله واقعا/:

هی :/
حالا بازم میفرستم :/

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 10-12-2020

بیاید باهم دیگه دعای کمیل بخونیم ^_^
من سالم رسیدم خووووونه

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - *Aɴѕel* - 10-12-2020

(10-12-2020، 17:24)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید باهم دیگه دعای کمیل بخونیم ^_^
من سالم رسیدم خووووونه

افر^-^

بیاید باهم جوشن کبیر بخونیم..^_^
بابام نفهمید ^_^

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Emmɑ - 10-12-2020

من انقد نادعلی خوندم ک دیگ حفظم
میدونین چرا میخوندم؟
اون موقع ک مدرسه حضوری بود میخوندم ک معلم از من درس نپرسه!۷بار میخوندمش
جالبش ایجا بود ک فرداش معلم اول از همه از من میپرسید(:
زیبا نیست؟ Telegh_48

(10-12-2020، 17:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام نفهمید ^_^
بیاید باهم بریم نماز جمعه بخونیم بلو دریم:/

(10-12-2020، 17:35)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من انقد نادعلی خوندم ک دیگ حفظم
میدونین چرا میخوندم؟
اون موقع ک مدرسه حضوری بود میخوندم ک معلم از من درس نپرسه!۷بار میخوندمش
جالبش ایجا بود ک فرداش معلم اول از همه از من میپرسید(:
زیبا نیست؟ Telegh_48

(10-12-2020، 17:33)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابام نفهمید ^_^
بیاید باهم بریم نماز جمعه بخونیم بلو دریم:/

بلودریم ^_^

بیاید باهم دیگه بزنیم تو سر خودمون....هفته دیگه امتحانا شروع مییییشه\«»\¡\

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 10-12-2020

ناموسا چرا کلاسا تموم نمیشه|:

(10-12-2020، 18:07)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ca ... ^_^
من حرف میزنم؟._.

(10-12-2020، 18:02)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا چرا کلاسا تموم نمیشه|:

(10-12-2020، 18:07)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Ca ... ^_^
من حرف میزنم؟._.

نه....گپ میزنی ^_^

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - _sehun_ - 10-12-2020

(10-12-2020، 17:18)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-12-2020، 16:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از تو... لا الاه الله...
باچ
خیلی خله واقعا/:

هی :/
حالا بازم میفرستم :/

بفرست گلم/:
/:♥