انجمن های تخصصی  فلش خور
کل کل پرسپولیس و استقلال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: کل کل پرسپولیس و استقلال (/showthread.php?tid=71242)

RE: شعر ارمین از طرف استقلالی ها برای پرسپولیسی ها - amir hossein.z - 13-04-2014

10000000000000 تا لایک

RE: شعر ارمین از طرف استقلالی ها برای پرسپولیسی ها - ☆รคђคг★ - 13-04-2014

فقط پرسپوليس (:
قهرمآنع (:

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن - حسنیه - 13-04-2014

(05-03-2014، 21:36)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2014، 21:33)MAHDI 190 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه کیسه کشا!!!
من نمیخام باهاتون بکلم!!!
ولی خداعی تا حالا یکی از بازیکنانتون بهترین بازیکن آسیا شدع؟؟
نه بگو!؟!
تا حالا یکی از بازیکنانتون کاپیتان تیم ملی شدع؟؟؟
همین بسه یا بازم بگم؟؟؟
اس تخ لال سولاخ بوده و هست Sleepy

(05-03-2014، 21:32)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2014، 21:28)MAHDI 190 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو باو
6تایی هاعTongueTongueBig GrinBig Grin
مهدی پرسپولیسی ؟HuhSad
آرع بابا
من پرسپولیسم
Undecided
من باید برم جایی
خدافسBig Grin
خدافس
منم پرسپولیسیم

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - ЯèŽvÀń - 13-04-2014

هه میبینم نبودم چه چرتا که نگفتینDodgy
لااقل میداشتین چن روز از افتضاحی که به بار آووردین بگذره بعد بیاین قلدر بازی درآرین
منکه دیگه حوصله کل با کیسه کش جماعت ندارم

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - HediVampire - 13-04-2014

پرچم استقلال بالاست.من استقلالیم.Heart

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - amir hossein.z - 14-04-2014

(13-04-2014، 23:03)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لااقل میداشتین چن روز از افتضاحی که به بار آووردین بگذره بعد بیاین قلدر بازی درآرین

برو با شوهرت برگرد خواهر من
لنگی جماعت از آسیا صحبت نمیکنه
شما به یک دلیل نمیتونین بگین کیسه کش
چون ما کیسه حموم قرمز هم داریم
ولی لنگ آبی نداریم
استقلال سرورته لنگی

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - یکتا 911 - 14-04-2014

پرسپلیس سرور استقلال 

مگه بازی رو ندیدی  استقلال پنجم 
پرسپلیس 2 شد HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - ♫ سینا ♫ - 14-04-2014

یکتا بیا چت

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - ЯèŽvÀń - 14-04-2014

(14-04-2014، 6:22)amir hossein.z نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-04-2014، 23:03)ЯèŽvÀń نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو با شوهرت برگرد خواهر من
لنگی جماعت از آسیا صحبت نمیکنه
شما به یک دلیل نمیتونین بگین کیسه کش
چون ما کیسه حموم قرمز هم داریم
ولی لنگ آبی نداریم
استقلال سرورته لنگی
امسالشو که ما رفتیم آسیا(قبول کن امسال خراب کردین دیگه)
ینی عاشق این استدلالتونم کیسه قرمز! هه
خوش دارم بگم کیسه کیسه کش به تو هم هیچ ربطی نداره

RE: پرسپولیسیا بیان تو حالشو ببرن ( استقلالی ها هم بیان بخندن) - Jack Daniel'ѕ - 14-04-2014

بگو چیزی نداری بگی معلومه کسایی که از الغرافه پنج تا میخورن باید هم کم بیارن