انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ابراهیم هادی - 07-06-2020

(07-06-2020، 23:01)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:55)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:53)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از این به بعد برید خواستگاری اگه قبول کردن که هیچی اگه نه زنگ بزنید دولت بگید ۲۸سالشه ازدواج نکرده خودشون میکننش تو گونی میارنش سر سفره عقد

جریان این ۲۸چیه-_-

یه طرح دادن بمجلس ک ۲۸ سالگی اجباری شه.
:v 
Wtf
مگه میشه اجباری؟!! شایعس

از ۲۸ ب بعد میخوان یه بخشی از درامدو ب عنوان مالیات بگیرن از مجردا 
پس باس بگیم نه سازش نه تسلیم نبرد با مادر زن؟!!
باس این پایه خراب رو درست کنن طول میکشه اینا درمان نیست

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρυяρℓє_ѕку - 07-06-2020

(07-06-2020، 22:55)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:53)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه از این به بعد برید خواستگاری اگه قبول کردن که هیچی اگه نه زنگ بزنید دولت بگید ۲۸سالشه ازدواج نکرده خودشون میکننش تو گونی میارنش سر سفره عقد

جریان این ۲۸چیه-_-

Wtf

اینا همش *** (:
یارو نون شب نداره حالا چ ۶۰ سالش باشه چ ۲۸ سالش ، ازدواج چی میگه ؟!

(07-06-2020، 23:01)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:57)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ اِ اُ امااااان

مگه ۲۸سالت شده؟!

عیسی به کیش خود
موسی به کیش خود

(07-06-2020، 23:00)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه به تزویج اجباریTelegh_01

شناسنامتو بزن به چوب برو بالا صندوق صدقه تکونش بده شاید فرجی شد
نمیشه به قشم خود یا بوموسی خود؟!
اونم خوب یادته ماشالاTelegh_01

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Jack Daniel'ѕ - 07-06-2020

و باید جانتان فدای ته تغاریا شود .__.

+ روش فکر میکنم. نظر اونم مهمه به عنوان هم تیمی

(07-06-2020، 22:58)Jack Danielѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:53)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 22:51)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیم؟
تگم کن :v
ریحون حالش خوب نی :/

کی میگه ؟ ._.

+ مهسا من ک بی زبونم فقط تو میتونی بجا منم جواب بدی D:

من
بچه وسط بدبخت .__.

این نظر توعه ک وسطیا بدبختن D:

(07-06-2020، 23:05)Jack Danielѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و باید جانتان فدای ته تغاریا شود .__.

داری برعکس میگی .__.
همین ما وسطیا نباشیم شما اخریا لنگ میزنین تو همچی :|

(07-06-2020، 23:04)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جریان این ۲۸چیه-_-

Wtf

اینا همش *** (:
یارو نون شب نداره حالا چ ۶۰ سالش باشه چ ۲۸ سالش ، ازدواج چی میگه ؟!
تحصیل طولانی نبود ثبات شغل جهیزیه سنگین عدم حمایت خانواده سربازی نرفتن مهریه بالا و..... اینام هست

من ۲۸ سالگیمم با سونیک ذوق میکنم -_-
هعی زنم ..

(07-06-2020، 23:05)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری برعکس میگی .__.

وظیفست -__-

(07-06-2020، 23:07)Jack Daniel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی زنم ..

(07-06-2020، 23:05)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داری برعکس میگی .__.

وظیفست -__-

درست میشه ناراحت نباش

(07-06-2020، 23:07)Jack Danielѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی زنم ..

داری برعکس میگی .__.

وظیفست -__-

اخریا همیشه پررو بودن v:
اگه کاریم میکنیم بخاطر وظیفه نیس بخاطر بی دستو پا بودنِ اخریاس vv:

_
باز تا صبح باید بیدار باشم -_-

(07-06-2020، 23:11)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخریا همیشه پررو بودن v:
اگه کاریم میکنیم بخاطر وظیفه نیس بخاطر بی دستو پا بودنِ اخریاس vv:

_
باز تا صبح باید بیدار باشم -_-

اخریا همیشع مظلوم بودن .. منو نگاه ._.
ن ن .. حالا منو نگاه .___.

__
میگذره چیزی نی

شب خوش